Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Κλειδώνει η καταβολή για τον Δεκέμβριο

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για νέα καταβολή κοινωνικού μερίσματος στο τέλος του έτους »κλείδωσε» με την σημερινή τοποθέτησή του στον τηλεοπτικό σταθμό »Open TV» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Στέλιος Πέτσας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 7:00» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχετικά με το πλεόνασμα »που φαίνεται να υπάρχει ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ», θα κατανεμηθεί στους ασθενέστερους με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος, όπως αναφέρει το workenter.gr

Για τους δικαιούχους τόνισε πως »στόχος είναι να βοηθήσουμε τους μη έχοντες. Θα δούμε στο τέλος του χρόνου τις δημοσιονομικές δυνατότητες και τα χρήματα θα κατευθυνθούν εκεί που πρέπει».

Επίδομα θέρμανσης: Συνολική εξόφληση μέσα στο έτος

Για το επίδομα θέρμανσης, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για να δοθεί το σύνολο του επιδόματος μέσα στο έτος κι όχι ένα ποσό για προκαταβολή.

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου έρχονται λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού σε συζήτηση με δημοσιογράφους στο πλαίσιο των εργασιών του Athens Democracy Forum. «Το όποιο επιπλέον πλεόνασμα θα δοθεί τον Δεκέμβριο για τη στήριξη των ασθενέστερων», ανέφερε για το κοινωνικό μέρισμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το workenter.gr

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications