Η κατάρα της οικογένειας Μαυρίκου και το τραγικό παρελθόν

Το δράμα της οικογένειας Μαυρίκου ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν ο πατέρας και η μητέρα έχασαν τη 16χρονη κόρη τους από καρκίνο. Λίγα χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2016 βγήκε νεκρός από το αυτοκίνητό του ο Παναγιώτης Μαυρίκος. Τότε η οικογένεια αποφάσισε από τη Βάρκιζα όπου διέμενε να επιστρέψει στο Κερατσίνι, στην παλιά της γειτονιά.

Όμως ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου ήταν πολύ σκληρός για την οικογένεια και ο πατέρας του δεν άντεξε. Από τότε η μητέρα του και ο μεγαλύτερος αδερφός του ζούσαν πολύ δύσκολα στο Κερατσίνι με τον τραγικό επίλογο να γράφεται στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το αυτοκίνητο και το έριξε στη θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στον ΑΝΤ1, την είδαν στη θέση του οδηγού, να κολλάει πίσω από ένα φορτηγό, που περίμενε να του επιτρέψουν την είσοδο.

Όλοι όσοι είδαν τις σκηνές στις 12.00 το μεσημέρι ανέφεραν στα στελέχη του λιμενικού ότι η γυναίκα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στο νερό, ενώ από τα ανοικτά παράθυρα βγήκε μόνον ο σκύλος, που ήταν στο πίσω κάθισμα. Βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μία σακούλα με φάρμακα.

Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού καταδύθηκαν και κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και τους δύο επιβαίνοντες σε βάθος 32 μέτρων. Από τον αριθμό κυκλοφορίας και τις ταυτότητες, που είχαν μαζί τους, είδαν ότι πρόκειται για τη μητέρα και τον αδελφό του Παναγιώτη Μαυρίκου, που τον Ιούνιο του 2016 κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην Αττική Οδό.

Κούγιας: Το τελευταίο διάστημα μου έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει

«Η μάνα και ο αδερφός που έχει ψυχολογικά από μικρός, δεν είχαν καθόλου χρήματα το τελευταίο διάστημα, είχαν μόνο στήριγμα τον Παναγιώτη Μαυρίκο.... χρήματα δεν είχαν καθόλου, μου ζητούσε βοήθεια, το τελευταίο διάστημα μου έλεγε ότι δεν μπορεί και θα αυτοκτονήσει», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Το τραγικό παρελθόν

Ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, σε ηλικία 42 ετών, έχασε τη ζωή του μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό. Ήταν 8 Ιουνίου του 2016. Οι οδηγοί - αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να πέφτει με το όχημα στο αριστερό στηθαίο και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες.

Ο 42χρονος εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα για να βγει και να γλιτώσει και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε κατηγορηθεί για υπόθεση εκβιασμού σε βάρος επιχειρήσεων του δημοσίου.

Ο θάνατός του για μήνες ήταν ένα θρίλερ, αλλά το πόρισμα των πραγματογνωμόνων έδειξε πως το πολυτελές όχημα αντιμετώπιζε μηχανολογικό πρόβλημα, ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα του παρελθόντος και δεν είχε συντηρηθεί σωστά.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications