Ένα τρομακτικό περιστατικό στη Μαλαισία, μια γυναίκα θήλαζε ένα φάντασμα(?) που είχε μετατραπεί σε μωρό

Εικόνα :Η ακάθαρτη ενέργεια αντικαθιστά το μωρό. Μεσαιωνικό σχέδιο

Πριν από λίγες μέρες, μια φοβερή ιστορία από μια γυναίκα που ήθελε να παραμείνει ανώνυμη δημοσιεύθηκε σε μια μεγάλη σελίδα του Facebook στην Μαλαισία αφιερωμένη στις οικογενειακές σχέσεις.

Αυτή η γυναίκα έχει ένα μικρό μωρό (πραγματικό) που θηλάζει ακόμα.
Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ, όταν η γυναίκα θήλασε το μωρό και έπρεπε να κοιμηθεί ήρεμα, όπως συνέβαινε συνήθως. Αλλά αυτή τη φορά το μωρό συνέχισε να κλαίει σαν να ήταν πεινασμένο.Παρ 'όλα αυτά, η γυναίκα έβαλε το μωρό στην κούνια του και πήγε στο κρεβάτι της. Αλλά το πρωί ξύπνησε από τις δυνατές κραυγές του μωρού.

Πήγε στην κούνια του, πήρε το μωρό στην αγκαλιά της και άρχισε να το θηλάζει. Αφού του έδωσε τη συνηθισμένη ποσότητα γάλακτος, η μητέρα έβαλε το μωρό πίσω στην κούνια. Αλλά συνέχιζε να κλαίει σαν να ηταν πεινασμένο.

Η κατάσταση του παιδιού έχει ήδη αρχίσει όχι μόνο να την ενοχλεί, αλλά και να τρομάζει. Η μητέρα πάλι θηλάζει το μωρό και στη συνέχεια του έδωσε ζεστό νερό, αλλά το μωρό συνέχισε να κλαίει, σαν να μην είχε λάβει καθόλου γάλα ή νερό.

Νιώθοντας ότι συνέβαινε κάτι παράξενο, η ανήσυχη μητέρα πήγε να του βάλει μπιμπερό με γάλα αλλά ξαφνικά είχαν εξαφανιστεί όλα από το σπίτι.

Μόνο τότε η μητέρα υποψιάστηκε ότι το θέμα ήταν κάτι το παράξενο. Και έβαλε μια μουσική θρησκευτικής προσευχής. Και μόλις το μωρό άκουσε ηρέμησε και έπειτα κοιμήθηκε.

Αλλά μόλις η γυναίκα την έκλεισε, το παιδί ξυπνούσε και ξανά άρχισε να φωνάζει δυνατά από την πείνα.

Η παράξενη κατάσταση διάρκεσε σχεδόν μια ολόκληρη μέρα, και η μητέρα κουρασμένη από το συνεχές κλάμα του μωρού, ήταν ήδη στα όρια και ήθελε να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί για τουλάχιστον μερικές ώρες.

Κρατώντας το μωρό της στην αγκαλιά της, η μητέρα εισήλθε στο δωμάτιο του μωρού για να το βάλει στην κούνια του. Και πάγωσε από τρόμο όταν είδε ότι το μωρό της ήταν ήδη ξαπλωμένο στην κούνια του και κοιμόταν ήσυχα.

"Τότε ποιο μωρό ειναι αυτο κρατώ τώρα;" αναρωτήθηκε. Η γυναίκα τρόμαξε και αμέσως ήθελε να ρίξει το "ψεύτικο" μωρό από τα χέρια της στο πάτωμα. Αλλά δεν μπορούσε να το κάνει, το σώμα της ξαφνικά έγινε υποτονικό σαν μην την άφηνε το μωρό να πέσει από τα χέρια της.

"Δεν μπορούσα να κινηθώ, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να προσεύχομαι".

Μετά από λίγο το μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας άρχισε να φαίνεται ασυνήθιστο, και στη συνέχεια έγινε μαύρο, μέχρι που εξαφανίστηκε εντελώς ως δια μαγείας.

Η φοβισμένη μητέρα έτρεξε αμέσως στην κούνια του "αληθινού" μωρού της, ελέγχοντας αν ειναι εκεί, αλλά όλα ήταν καλά και κοιμόταν .

Αυτή η ιστορία δημοσιεύτηκε στο Facebook και έχει πάνω από 2,6000 κοινοποιήσεις και πάνω από 3 χιλιάδες σχόλια. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η γυναίκα αντιμετώπισε κάποια ψυχολογική πάθηση,πιστεύουν ότι ένα κακό πνεύμα παρίστανε το πραγματικό παιδί της,διότι σταμάτησε με τον ήχου της προσευχής .

Άλλοι πιστεύουν ότι ήταν παιδί-φάντασμα, το δύσκολο σε αυτό ειναι πως εξαφανίστηκε το πραγματικό παιδί και πήρε την θέση του το φάντασμα? . Ωστόσο,πολλοί συμβουλεύουν τη γυναίκα να μετακινηθεί γρήγορα σε άλλο σπίτι.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications