Ο σκηνοθέτης του «The Fast and The Furious» Ρομπ Κοέν κατηγορείται για κακοποίηση στην ίδια του την κόρη

Ο σκηνοθέτης Ρομπ Κοέν αρνείται τις εναντίον κατηγορίες για σ@ξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από την κόρη του, τόσο για βιασμούς που υπέστη η ίδια όσο και μια άλλη γυναίκα με το όνομα «Τζέιν».

«Δεν έχω ποτέ επιτεθεί, βιάσει υπό την επήρεια ουσιών και ούτε έχω κακοποιήσει κανέναν», είπε ο 70χρονος σκηνοθέτης στο Page Six, απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο Κοέν κατηγορείται ότι επιτέθηκε σeξουαλικά σε μία γυναίκα, με την οποία συναντήθηκε το 2015 στη Νέα Υόρκη. Η γυναίκα, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, είπε ότι ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου είχε οδηγηθεί υπό την επήρεια ουσιών που της είχε χορηγήσει κρυφά ο σκηνοθέτης. Ο ίδιος είπε ότι η κόρη του «αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο εναντίον του», σημειώνοντας επίσης: «Ποτέ δεν βρέθηκα με καμία «Τζέιν» (αυτό το ψευδώνυμο χρησιμοποιείται για τη γυναίκα)».

«Αυτή η απεχθής εκστρατεία που η κόρη μου διεξάγει εναντίον μου και η καταγγελία της επιβεβαιώνεται μόνο από τη μητέρα της και αναρωτιέμαι γιατί μου συμβαίνει», είπε ο σκηνοθέτης, τον οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο η κόρη του Valkyrie Weather τον κατηγόρησε δημόσια ότι την κακοποιούσε συστηματικά όταν ήταν παιδί.

Ο Ρομπ Κοέν έχει σκηνοθετήσει πολύ γνωστές ταινίες, όπως The Fast and the Furious, Alex Cross, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Η κόρη του επιμένει στις καταγγελίες της, ενώ η μητέρα της υποστηρίζει ότι έχει και η ίδια υπάρξει μάρτυρας σε τουλάχιστον ένα επεισόδιο κατά το οποίο ο Κοέν παρενόχλησε σ@ξουαλικά τη μικρή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications