Οι εξωγήινοι συναντώνται με επίσημες υπηρεσίες

Σε ορισμένα μέρη του πλανήτη μας, ενδεχομένως, υπάρχει ένα τεράστιο και ισχυρό δίκτυο επίσημων οργανισμών που προσπαθούν με κρυφό τρόπο να συμβάλλουν σε μια αλλαγή στον κόσμο.

Ακόμη κι αν φαίνεται ότι στερούνται πολιτικού δόγματος ή κάποιου μανιφέστου, υποστηρίζεται ότι αναζητούν εξουσία, χρησιμοποιώντας μια μυστική στρατηγική για να μην αποκαλύψουν τις αληθινές τους προθέσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, πραγματοποίησαν ένα πρόγραμμα για την ανθρώπινη απόδοση, όπου ο τελικός σκοπός, υποτίθεται πως είναι μια πολιτιστική επανευθυγράμμιση, καθώς και μια κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα.

Ανεξάρτητες πηγές ανέφεραν ότι «Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μεταξύ Αμερικανών αξιωματούχων μιας επίσημης υπηρεσίας με εξωγήινες φυλές». Σε αυτές περιλαμβάνονται εκείνες όπου ο τρόπος ζωής τους βασίζεται στο πυρίτιο.

Οι εξωγήινες ομάδες που συμμετέχουν σε αυτές τις συνομιλίες ονομάζονται ελεγκτές και έχουν παρακολουθήσει τη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα, προστατεύοντας την ανθρωπότητα.

Οι ελεγκτές εξελίσσονται πολύ από τεχνικής άποψης και έχουν καλή γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας, αλλά είναι σαφές ότι δεν έχουν εξελιχθεί πνευματικά.

Σήμερα συμμετέχουν στη δημιουργία μιας υβριδικής ανθρωποειδούς φυλής που προορίζεται να τοποθετηθεί στη Γη για τη δημιουργία ενός νέου ανθρώπινου είδους.

Οι φυλές των εντομοειδών, όπως η Mantis και οι ερπετοειδείς, εργάζονται μαζί, αλλά ο καθένας έχει το δικό του πρόγραμμα. Οι Γκρίζοι είναι το εργατικό δυναμικό, αλλά δεν εκτιμώνται από τους Mantis ούτε από τους Reptilians.

Υπάρχει η φυλή «Ebens «, μερικοί από τους οποίους προέρχονται από το αστρικό σύστημα της Zeta Reticuli, όπου βρίσκεται ο πλανήτης αυτών των «Grays».

Οι ομοιότητες αυτών των ανεξάρτητων εκθέσεων οδηγούν στη σύναψη μυστικού προγράμματος συνεχών συναντήσεων, στις οποίες συμμετέχουν υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι αμερικανικής υπηρεσίας και άλλου στρατιωτικού προσωπικού, με έναν ή περισσότερους εξωγήινους πολιτισμούς.

Επίσης αποκάλυψε την ύπαρξη μιας σειράς συναντήσεων στα Ηνωμένα Έθνη στα οποία συζήτησαν το φαινόμενο των UFO και την εξωγήινη ζωή.
Αυτή η επίσημη πηγή δήλωσε: «Ανατέθηκε σε ένα μυστικό έργο με άμεσες συναντήσεις με ομάδες εξωγήινων και ήταν σε θέση να επιβιβαστεί στο διαστημόπλοιο του σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις».

Το μεγαλύτερο μυστικό είναι αυτό που μπορεί να παραμείνει στατικό και προφανώς προστατευμένο από ορισμένες επίσημες περιπτώσεις, ώστε να μην μπορεί να επεκταθεί η γνώση. Εντούτοις, μπορεί να είναι δυνατό οι επίσημοι μάρτυρες να αποφασίσουν να μιλήσουν για συναντήσεις υψηλού επιπέδου που γίνονται ήδη με εξωγήινες φυλές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications