Άνδρας αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 9ο όροφο μαζί με τα δυο παιδιά του

Συγκλονισμένη είναι η ρωσική κοινή γνώμη με την είδηση ότι ένας 30χρονος πατέρας αυτοκτόνησε – πηδώντας από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας – μαζί με τα δύο του παιδιά.

Ο Ρόμαν, - σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail - αυτοκτόνησε μαζί με τον 18 μηνών γιο του και την 4χρονη κόρη τους, Σοφία, η οποία δεν πέθανε ακαριαία αλλά λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Πριν την πράξη του ο 30χρονος Ρώσος έγραψε ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε: «Όλη η ευθύνη είναι της συζύγου μου». Ο λόγος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ήταν η παθολογική ζήλια του νεαρού για την γυναίκα του. Μάλιστα προέβη στο απονενοημένο διάβημα την ώρα που η σύζυγός του Ιρίνα, βρισκόταν στο γραφείο ενός δικηγόρου όπου και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Πριν από την τραγωδία στο Σάρατοφ, ο άνδρας είχε στείλει στη γυναίκα του την, μια φωτογραφία με τους τρεις τους στο μπαλκόνι.

Η γυναίκα μαζί με έναν ψυχολόγο, έσπευσαν στο σπίτι αλλά ήταν πλέον πολύ αργά.

Ο Ρόμαν εργαζόταν για τους ρωσικούς σιδηροδρόμους και χαρακτηρίστηκε από τους γείτονες ως ζηλιάρης, ενώ φέρεται να υποψιαζόταν πως η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Από την πλευρά τους οι γείτονες ανέφεραν πως η οικογένεια έμοιαζε «φυσιολογική» και δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως υπήρχαν προβλήματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications