Πραγματικές ιστορίες που άνθρωποι θάφτηκαν ζωντανοί και αργότερα πέθαναν μέσα στο φέρετρο

Πριν πολλά χρονιά, η ιδέα ότι θα μπορούσε κάποιος να θαφτεί ζωντανός ηταν μεγάλο πρόβλημα, έτσι υπήρχαν ειδικές συσκευές ώστε αν ένας "νεκρός" ξυπνούσε στο φέρετρο να μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια τραβώντας ένα νήμα και να κτυπήσει ένα κουδούνι.

Σε εκείνη την εποχή, η ιατρική δεν ήταν τόσο αναπτυγμένη και μια λιποθυμία η μια ασθένεια θα μπορούσε να συγχέεται με το θάνατο αν και υπάρχουν και πρόσφατα περιστατικά.

Και συχνά όταν έσκαβαν για να βγάλουν τα οστά για να μεταφερθούν σε άλλο νεκροταφείο ή για άλλους λόγους, έβρισκαν σημάδια στο φέρετρο ότι ο νεκρός θάφτηκε ζωντανός - το σώμα του νεκρού ηταν σε άλλη στάση κλπ.

Παρακάτω ειναι μερικές από αυτές τις περιπτώσεις που έχουν πραγματικά συμβεί:
Η ιστορία της κυρίας Blenden
Στις 15 Ιουλίου του 1674, η κυρία Blenden, άρχισε να αρρωσταίνει και έπεσε σε βαθύ ύπνο αφού της δόθηκε νερό με παπαρούνα, ο καρδιακός παλμός έπεσε σε τοσο χαμηλό επίπεδο που δεν τον αισθάνονταν .

Αποφανθεί ότι η γυναίκα ηταν νεκρή και αποφάσισαν να την θάψουν το συντομότερο δυνατόν, σε αντίθεση με τις επιθυμία του συζύγου της. Αλλά λίγο μετά την κηδεία, τα παιδιά που έπαιζαν κοντά στο νεκροταφείο άρχισαν να μιλάνε για διάφορους περίεργους ήχους που έρχονταν από ένα νέο τάφο.

Όταν έσκαψαν και άνοιξαν το φέρετρο, βρήκαν μέσα του το σώμα της γυναίκας σε στάση που προσπαθούσε να βγει, και συνειδητοποίησαν ότι θάφτηκε ζωντανή.

Προσπάθησε να ανοίξει το καπάκι του φέρετρου από το εσωτερικό και το σώμα της ήταν καλυμμένο με βαθιές γρατζουνιές από τα νύχια της. Όταν άνοιξαν το φέρετρο η γυναίκα δεν είχε αναπνοή και αποφάσισαν ότι ήταν ήδη νεκρή, και την έθαψαν ξανά.

Λίγες μέρες αργότερα ένας ιατροδικαστής έφτασε στην πόλη και χρειάστηκε να κάνει εξέταση του σώματος της Blanden, όποτε έπρεπε να σκάψουν και να ανοίξουν το φέρετρο για δεύτερη φορά. Και όταν άνοιξαν το φέρετρο, είδαν ότι το σώμα της γυναίκας ηταν πολύ διαφορετικό από την πρώτη εκταφή. Τώρα είχε αίμα στο στόμα της και τα ρούχα της ήταν σχισμένα.

Όλα έδειχναν ότι μετά από μια δεύτερη ταφή, η γυναίκα ξύπνησε ξανά για δεύτερη φορά και προσπαθούσε να βγει από το φέρετρο, αλλά δεν είχαν ακούσει τίποτα ύποπτο.

Αυτή τη φορά, η κυρία Blenden ήταν πράγματι νεκρή, ο ιατροδικαστής ήταν πεπεισμένος για αυτό, εξετάζοντας προσεκτικά το σώμα της. Μετά από αυτό, το φέρετρο θάφτηκε για τρίτη φορά και δεν ξανά έκαναν εκταφή πλέον.

Ανώνυμο κορίτσι από τη Νότια Καρολίνα
Αυτή η ιστορία συνέβη κάπου στη δεκαετία του 1850, όταν ένα ανώνυμο κορίτσι ηταν με την οικογένειά της στο νησί Edisto της Νότιας Καρολίνας. ξαφνικά αρρώστησε.

Αφού ηταν άρρωστη για αρκετές ημέρες, η κοπέλα έπεσε σε κώμα και σύντομα έμοιαζε σαν να πέθανε. Δεν είχε αναπνοή, ούτε παλμό.
Αποφάσισαν να θάψουν το σώμα του παιδιού το συντομότερο δυνατόν, φοβούμενοι ότι κάποιος άλλος ίσως μολυνθεί. Και επειδή οι γονείς του κοριτσιού ήταν πλούσιοι, το κορίτσι δεν θάφτηκε σε κοινό νεκροταφείο, αλλά θάφτηκε σε ένα μεγάλο οικογενειακό μαυσωλείο.

Η πόρτα στο μαυσωλείο ήταν βάρια και κλειδωμένη προσεκτικά. Το μαυσωλείο άνοιγε μόνο όταν έθαβαν ένα νέο μέλος της οικογένειας. Λίγα χρόνια μετά το θάνατο της κοπέλας, ένας από τους συγγενείς της πέθανε και το μαυσωλείο άνοιξε και πάλι.

Τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν το σκελετό του μικρού κοριτσιού. Η κοπέλα είχε βγει από το φέρετρο και βρισκόταν σε μια στάση σαν να προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του μαυσωλείου από μέσα.

Octavia Hatcher
Τον Ιανουάριο του 1891, ο James και η Octavia Hatcher από το Κεντάκι έχασαν τον μοναδικό τους γιο λόγω σοβαρής ασθένειας. Μετά το θάνατό του, η Octavia έπαθε σοβαρή κατάθλιψη και έμεινε στο κρεβάτι.

Για αρκετούς μήνες, ηταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι με δάκρυα, μέχρι που μια μέρα δεν ξύπνησε και θεωρήθηκε νεκρή . Την έθαψαν βιαστικά, επειδή υπήρχε έντονη ζεστή και φοβήθηκαν ότι το σώμα της θα αρχίσει να αποσυντίθεται γρήγορα.

Μετά από λίγο καιρό, ο σύζυγος της Octavia άρχισε να έχει αμφιβολίες αν πραγματικά πέθανε, και άρχισε να πιστεύει ότι έθαψαν ζωντανή την γυναίκα του.

Έτσι αποφάσισε να κάνει εκταφή. Και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο.
Η επένδυση του φέρετρου ήταν σκισμένη και τα χέρια της Octavia ήταν καλυμμένα με αίμα, προσπάθησε να σπάσει τις σανίδες του φέρετρου. Ο James ξανα έθαψε τη σύζυγό του δίπλα στον ίδιο τάφο του γιου τους, έπειτα για πολλά χρόνια οι κάτοικοι δήλωσαν ότι άκουγαν κραυγές και στεναγμούς, από μια γυναίκα και ένα παιδί σαν κλαίνε από αυτό τον τάφο.

Σε αυτόν τον διπλό τάφο, ο James έβαλε τότε ένα όμορφο γλυπτό μιας γυναίκας με ένα μωρό στην αγκαλιά της. Και όταν ο ίδιος γέρασε, φοβόταν πολύ ότι θα θαφτεί και αυτός ζωντανός. Και παράγγειλε ένα ειδικό φέρετρο για τον εαυτό του με καπάκι να ανοίγει από μέσα, και να τον θάψουν ρηχά όταν πεθάνει, ώστε αν τον θάψουν ζωντανό να μπορέσει να βγει από το φέρετρο.

Γέννησε μέσα στο φέρετρο Στις 16 Νοεμβρίου του 1901, οι Hereford Times ανέφεραν ένα τρομερό συμβάν με την κυρία Bobbin, η οποία πέθανε από κίτρινο πυρετό στο Poyak της Γαλλίας. Όταν εξετάστηκε από τους γιατρούς, το σώμα της γυναίκας φαινόταν νεκρό και το δέρμα της είχε μια γκρίζα απόχρωση. Αποφάσισαν ότι ηταν 100% νεκρή και θάφτηκε σε νεκροταφείο.

Την ίδια στιγμή, η γυναίκα ήταν έγκυος και μια νοσοκόμα μετά την εξέταση πίστευε ότι το παιδί της νεκρής είχε μετακινηθεί. Ωστόσο, ο γιατρός δεν το επιβεβαίωσε αυτό, και υπέγραψε έγγραφα σχετικά με το θάνατο της Bobin για να την θάψουν.

Παρ 'όλα αυτά, η νοσοκόμα ήταν σίγουρη και άρχισαν να την βασανίζουν αμφιβολίες ότι είχαν θάψει ζωντανό άνθρωπο . Μετά από λίγο καιρό, αποφάσισε να πάει στον πάτερα της νεκρής λέγοντάς του για τις αμφιβολίες της.

Ο πατέρας της θαμμένης γυναίκας διέταξε αμέσως την εκταφή της και ήταν παρών ταυτόχρονα. Και όταν άνοιξαν το φέρετρο, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν μέσα στο φέρετρο το πτώμα ενός μωρού με τον ομφάλιο λώρο που βρισκόταν ανάμεσα στα πόδια της κόρης του, τόσο η ίδια όσο και το μωρό της σύντομα πέθαναν μέσα στο φέρετρο.

Αποδείχθηκε ότι η κυρία Bobin δεν ήταν πραγματικά νεκρή, αλλά σε κώμα και ότι δεν είχε κίτρινο πυρετό, αλλά κάποια άλλη νόσο. Ο πατέρας της έκανε αγωγή στον γιατρό, και για την λάθος διάγνωση και που υπέγραψε ότι ειναι νεκρή η κόρη του,παίρνοντας αποζημίωση ύψους 8 χιλιάδων φράγκων.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications