Ζάκυνθος χάπι: Ο άγνωστος στο μπαρ και η τρομακτική φωτογραφία τουρίστριας

Η τουρίστρια έχει στην κατοχή της και τη φωτογραφία από την επίμαχη στιγμή, την οποία και «τράβηξε» η φίλη της, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η παρέα των κοριτσιών.

Σε “κόλαση” εξελίχθηκε η έξοδος μιας τουρίστριας σε μπαρ στη Ζάκυνθο, όταν δύο άγνωστοι άνδρες έριξαν χάπι στο ποτό της, ενώ βρισκόταν στην πίστα και χόρευε. Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της 22χρονης Τζέμα Ρέινολντς από το Δουβλίνο, που ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Facebook.

Προειδοποίησε μάλιστα τις νεαρές γυναίκες που πηγαίνουν σε μπαρ -όχι μόνο στη Ζάκυνθο, όπου έχουν καταγραφεί στο παρελθόν περιστατικά με ποτά «μπόμπες», αλλά και αλλού, να αγρυπνούν μην τους συμβεί κάτι ανάλογο.

Όπως είπε η 22χρονη Ιρλανδέζα είχε φθάσει με φίλες της στη Ζάκυνθο πριν από τρεις ημέρες όταν συνέβη το περιστατικό: «Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Ήταν και δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ οι φίλες μου το πρόσεξαν πριν το πιο και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιου για ποιο λόγο; Είμαι ευτυχής που δεν ήπια γουλιά μετά απ’ αυτό».

Έκκληση της τουρίστριας σε γυναίκες να προσέχουν τα ποτά τους

Η Τζέμα Ρέινολοντς είπε στη βρετανική εφημερίδα The Sun ότι δεν είχε πιάσει κουβέντα με τους δράστες πριν το συμβάν και αρχικά δεν είχε καταλάβει τι είχαν κάνει. Το συνειδητοποίησε όταν η φίλη της άρχισε να φωνάζει «μην πιεις» και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Η κοπέλα πήγε το ποτό στη διεύθυνση του νάιτ κλαμπ και τους περιέγραψε τους δύο άνδρες, αλλά αυτοί είχαν προλάβει να το σκάσουν. Όπως είπε το ίδιο συνέβη και σε μια φίλη της την πρώτη μέρα των διακοπών τους στη Ζάκυνθο, όταν κάποιος έριξε κάτι στο ποτό της κι η νεαρή γυναίκα αρρώστησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου συνέχισε να κάνει εμετό.

«Δεν συμβαίνει μόνον στη Ζάκυνθο, αλλά και εδώ σε μας. Μπορεί να συμβεί σε μια νυκτερινή έξοδο στο κέντρο της πόλης ή οπουδήποτε αλλού», σημειώνει. «Είναι τόσο επικίνδυνο. Σας παρακαλώ να προσέχετε όταν βγαίνετε έξω τα βράδια.

Δεν έχει σημασία αν κρατάτε στο χέρι σας το ποτό σας ή το έχετε αφήσει στο τραπέζι, γιατί εγώ κρατούσε το δικό μου στο χέρι. Φροντίστε μόνον να είναι καλυμμένο το ποτήρι όταν δεν πίνετε», προειδοποιεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications