Βραζιλία: Φρικτός θάνατος για 19χρονη από βιαστή που μόλις αποφυλακίστηκε

Η Mariana Bazza είχε πάει στο γυμναστήριο το πρωί της περασμένης Τρίτης αλλά όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, διαπίστωσε πως το λάστιχο είχε σκάσει.

Φρικτό θάνατο από καταδικασμένο βιαστή ο οποίος προσφέρθηκε να αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκίνητό της έπεσε μια 19χρονη στη Βραζιλία. Η Μαριάνα Μπάζα βρέθηκε με τα χέρια και τα μάτια δεμένα σε ένα χαντάκι μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της από την πόλη Μπαρίρι.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την ανατριχιαστική στιγμή που ο μελλοντικός δολοφόνος της 19χρονης την πλησιάζει προκειμένου να την βοηθήσει να αλλάξει το λάστιχό της. Η κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της Μπάζα να μπαίνει σε ένα στενό και να βγαίνει από αυτό περίπου μια ώρα αργότερα με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τότε στο τιμόνι βρισκόταν ο δολοφόνος της 19χρονης.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 37χρονος Ροντρίγκο Περέιρα Άλβες, ο οποίος, κατά πληροφορίες, ήταν αυτός που είχε φροντίσει να σκίσει το λάστιχο στο αυτοκίνητο της 19χρονης προκειμένου να έχει δικαιολογία να την προσεγγίσει.

Κατά πληροφορίες ο 37χρονος έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία και ήταν αυτός που υπέδειξε στους αστυνομικούς την περιοχή στην οποία είχε πετάξει το πτώμα της.

Εκτός από την κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τον Άλβες ως τον τελευταίο άνθρωπο που είδε ζωντανή την 19χρονη, η Μπάζα φέρεται να είχε στείλει σε συγγενείς και φίλους την φωτογραφία του την ώρα που αυτός της άλλαζε το λάστιχο χωρίς να τους δίνει, πάντως, την εντύπωση ότι ανησυχεί από την παρουσία του άγνωστου στην ίδια άνδρα.

Ο Άλβες εντοπίστηκε μετά από μια επιχείρηση διάρκειας επτά ωρών στην ταράτσα ενός σπιτιού. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 19χρονη είχε πέσει και θύμα βιασμού. Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο Άλβες είχε περάσει 12 χρόνια στη φυλακή για απαγωγή, βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία. Αποφυλακίστηκε περίπου ένα μήνα πριν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications