Μια κάμερα καταγράφει ένα δισκοειδές UFO που πετά πάνω από το ηφαίστειο Popocatépetl

Το ηφαίστειο Popocatepetl έχει ηλικία περίπου 730.000 ετών. Η κορυφή του είναι 5.450 m (17.880 ft). Το ηφαίστειο έχει σχήμα κώνου με διάμετρο 25 χλμ στη βάση του. Το Ποποκατέπετλ ή Ποποκατεπέλτ στα ισπανικά Popocatépetl,είναι ένα ενεργό ηφαίστειο στο Μεξικό,είναι η δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Μεξικού μετά το πίκο ντε Ορισάμπα, το όνομά του στη Νάουατλ γλώσσα σημαίνει «το βουνό που καπνίζει».

Ο κρατήρας είναι ελλειπτικός με βορειοανατολικό προσανατολισμό και οι τοίχοι του κυμαίνονται από 600 έως 840 μετρά. Το Popocatepetl είναι ενεργό σήμερα ήταν αδρανές για περίπου το μισό του περασμένου αιώνα. Το 1991, η δραστηριότητα του ηφαιστείου αυξήθηκε και από το 1993 καπνός βγαίνει συνεχώς από τον κρατήρα.

Είναι επίσης πολύ δραστήριο σε εξωγήινη δραστηριότητα, με UFO να πετούν από πάνω η ακόμα και απευθείας μέσα σε αυτό(!) υπάρχει παλιο σχετικό βίντεο.

Σε αυτό το ηφαίστειο έχουν καταγράφει πολλά μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη χάρη στις κάμερες εχουν τοποθετήσει για παρακολουθούν την δραστηριότητα του και μεταδίδουν ζωντανά εικόνα από διαφορετικές γωνίες.

Προφανώς αυτό το ηφαίστειο έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους εξωγήινους! δεν υπάρχουν πολλά ενεργά ηφαίστεια στον πλανήτη μας. Γιατί λοιπόν εξακολουθούν να κρύβουν την αλήθεια όταν έχουμε σαφείς ενδείξεις σε βίντεο;

Αυτή η νέα περίπτωση δείχνει ένα μυστηριώδες UFO που διέρχεται πάνω από το ηφαίστειο.Οι εικόνες ειναι απο webcam σε πραγματικό χρόνο και φαίνεται να δείχνουν ένα ανεξήγητο αντικείμενο. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8 π.μ. στις 19 Αυγούστου και θεωρείται το καλύτερο βιντεο UFO του 2019.

Ο δημοφιλής ερευνητής Scott C. Waring μοιράστηκε το θέμα και την σκέψη του στο blog του ET Data Base και ισχυρίστηκε ότι κανείς δεν θα κινδύνευε να πετάξει αεροσκάφος τόσο κοντά στο "στόμα" ενός ηφαιστείου για να μην αναφέρουμε ότι το αντικείμενο χρησιμοποιεί κάποιο είδος εξωγήινης τεχνολογίας απόκρυψης.

Όπως εξηγεί ο Waring, το εν λόγω αντικείμενο δεν έχει φτερά, και ουρά, και έμοιαζε με ένα λευκό δίσκο με σκοτεινό θόλο στο κάτω μέρος του και στο κέντρο του. Επίσης, η δεύτερη κάμερα πάνω αριστερά στην οθόνη δεν κατάγραψε τίποτα. Ήταν αόρατο σε εκείνη την κάμερα(!). Για μένα αυτό ειναι ένδειξη τεχνολογίας καμουφλάζ από εξωγήινους. Τότε αυτό ειναι ένα πραγματικό UFO.Λέει

Ο ερευνητής εξέφρασε επίσης για όσους είναι πρόθυμοι να που ότι ηταν αεροπλάνο η κάτι τέτοιο ότι κανένας δεν θα έμπαινε στο κίνδυνο να πετάξει ένα αεροπλάνο τόσο κοντά στο στόμιο του ηφαιστείου,εκτός οτι δεν έχει φτερά και σχήμα αεροπλάνου, προσθέτοντας ότι το αντικείμενο ηταν προφανώς περίπου 200 μέτρα σε μήκος.

Και αυτό μας δείχνει ότι το Popocatepetl που είναι γνωστο για την δραστηριότητα UFO, και το βίντεο είναι άλλη μια ακόμη απόδειξη της εξωγήινης δραστηριότητας μέσα και γύρω από το ηφαίστειο. Αλλά οι σκεπτικιστές η καλύτερά καθεστωτικοί σκοταδιστές εμφανίστηκαν πάλι να πουν τις ηλιθιότητες τους για την παρατήρηση, ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να ήταν ένα αεροπλάνο, ή υλικό που εκτοξεύτηκε από το ηφαίστειο(!) άκουσον άκουσον! όταν περνά πάνω από αυτό και δεν βγήκε μέσα από αυτό, και κάποιοι παίρνουν στα σοβαρά αυτούς τους ηλίθιους που εμφανίζονται παντού να που την ηλιθιότητα τους η να χλευάζουν η να κάνουν copy paste τι γραφει η Wikipedia και λοιπες "έγκυρες πήγες" από ομοίους τους, σε θέματα που ξεφεύγουν από το matrix . Επομένως, έχουμε μόνο την πιθανότητα του UFO.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications