Τραμπ: Προσπαθούν να με σταματήσουν γιατί αγωνίζομαι για εσάς - Βίντεο

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ -στη σκιά της διαδικασίας αποπομπής του- απευθύνεται στους ψηφοφόρους, λέγοντάς τους ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να τον σταματήσουν επειδή αγωνίζεται για τον αμερικανικό λαό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, στη σκιά της διαδικασίας καθαίρεσής του εξαιτίας της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις 25 Ιουλίου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter, επισημαίνοντας:«Προσπαθούν να με σταματήσουν γιατί αγωνίζομαι για εσάς».

​Στο συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας περίπου 35 δευτερολέπτων, ο Αμερικανός Πρόεδρος απευθύνεται στους ψηφοφόρους, λέγοντάς τους: «Οι Δημοκρατικοί θέλουν να πάρουν τα όπλα σας, θέλουν να πάρουν την υγειονομική περίθαλψή σας, θέλουν να πάρουν την ψήφο σας, θέλουν να πάρουν την ελευθερία σας, θέλουν να πάρουν τους δικαστές σας, θέλουν να πάρουν τα πάντα».

Ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τη διαδικασία αποπομπής του ως τη «μεγαλύτερη απάτη στην Πολιτική Ιστορία των ΗΠΑ». Έπειτα, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως η χώρα κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε και υποστηρίζει ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να τον σταματήσουν επειδή αγωνίζεται για τον αμερικανικό λαό. Επιβεβαιώνει, δε, πως δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε πολιτική δίνη εξαιτίας της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις 25 Ιουλίου, και φέρεται να ζήτησε έρευνα για τις δραστηριότητες του γιου του Τζο Μπάιντεν στην ευρωπαϊκή χώρα. Ο Λευκός Οίκος δημοσιοποίησε τα πρακτικά, αλλά η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, ανακοίνωσε την έναρξη διαδικασίας αποπομπής του Αμερικανού Προέδρου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications