Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Αρκετά ενοχλημένη εμφανίστηκε στην τελευταία της ανάρτηση σε μέσο κοινωνική δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός όπως όλα δείχνουν, έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης, αφού τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που την θέλει να έχει πλουτίσει ξαφνικά, έπειτα από κάποια «έξυπνη» κίνηση που έκανε.

Η ίδια είναι χαμηλών τόνων και δεν συνηθίζει να απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο εκτός από τα επαγγελματικά της. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει εις βάρος της την έκανε έξω φρενών, με αποτέλεσμα να σπεύσει να το διαψεύσει μέσα από τα social media. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς έχει κινηθεί νομικά και θα το τραβήξει όσο μπορεί, μέχρι να βρει το δίκιο της.

«Λοιπόν για να τελειώνουμε. Αρχικά σκέφτηκα ότι δεν χρειάζεται να βγω και να διαψεύσω τίποτα! Όμως βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τους ταΐζουν… Δεν έχω καμία σχέση λοιπόν με το δημοσίευμα που λέει πως πλούτισα και άλλες τέτοιες αηδίες!! Καμία σχέση! Ήδη κινούμαι νομικά και θα βρω το δίκιο μου όσο χρόνο και αν πάρει. Αυτά. Απλώς ρε παιδιά μην πιστεύετε έτσι εύκολα ότι να ναι! Είναι επικίνδυνο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Γρηγόρη Αρανούτογλου, η ηθοποιός είναι θύμα επιτηδείων στο διαδίκτυο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications