Συμπλοκή αλλοδαπών: Ξύλο και πάλι στην πλατεία Πάρκου – “Γνώριμοι” στις Αρχές

Συμπλοκή αλλοδαπών: Βίαιη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ δύο αλλοδαπών οι οποίοι όπως αποδείχθηκε, έχουν απασχολήσει τις αρχές και κατά το παρελθόν.

Δεν έχουν τελειωμό τα επεισόδια στην πλατεία Πάρκου μεταξύ των παραβατικών θαμώνων της. Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης λίγο πριν τις από 17:30 δύο γνωστά στις αρχές άτομα, πιάστηκαν στα χέρια αναστατώνοντας τα γύρω μαγαζιά.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς οι οποίοι προσήχθησαν στο τμήμα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ένας εκ των αλλοδαπών είχε προκαλέσει τον προηγούμενο μήνα σοβαρό επεισόδιο στο σπίτι του σε βάρος της μητέρας του, απειλώντας μάλιστα με μαχαίρι τους αστυνομικούς που είχαν ενεργήσει για τη σύλληψή του. Οι κάτοικοι, δηλώνουν φοβισμένοι καθώς οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Δυο μέρες πριν στην Αθήνα, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανήλικων αλλοδαπών σε ξενώνα φιλοξενίας στο κέντρο της πόλης. Το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ σε ξενώνα για ασυνόδευτα παιδιά.

Πέντε ανήλικοι από την Αλγερία, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μπήκαν σε θάλαμο όπου διέμεναν άλλα προσφυγόπουλα, και προσπάθησαν να τους αφαιρέσουν προσωπικά τους αντικείμενα. Τέσσερις από τους εννέα συμμετέχοντες στα επεισόδια χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Συμπλοκή αλλοδαπών: Φωτογραφίες από το LamiaReport

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications