Σεκιουριτάς εκλιπαρεί ληστές να μην τον σκοτώσουν - Βίντεο

Ένας σεκιουριτάς αναγκάστηκε να εκλιπαρήσει για τη ζωή του, καθώς μασκοφόροι ληστές έστρεψαν το όπλο εναντίον του, κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής ένοπλης ληστείας, μέρα μεσημέρι.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένας από τους κακοποιούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και οι δυο ληστές ξέφυγαν με ένα κουτί χρηματαποστολής, που ωστόσο δεν είχε χρήματα.

Οι ληστές διέφυγαν από τη σκηνή του εγκλήματος με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο έκαψαν, λίγο μακρύτερα από το σημείο της επίθεσης.

Ειδικότερα, η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει σε ληστεία που βρισκόταν σε εξέλιξη έξω από την τράπεζα Barclays Bank στο Σάλφορντ, του Μάντσεστερ, εχτές το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το κουτί που άρπαξαν οι ληστές, ευτυχώς, δεν είχε χρήματα, ενώ ο σεκιουριτάς της χρηματαποστολής δεν τραυματίστηκε από τη ληστεία, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, Manchester Evening News.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δόθηκε στη δημοσιότητα, σε μια προσπάθεια της αστυνομίας του Μάντσεστερ να ταυτοποιήσει τους δύο ληστές.

«Χάρη και στην αξιοσημείωτη ψυχραιμία του στον χειρισμό της ακραίας αυτής κατάστασης, ο κούριερ είναι ασφαλής και, παρά τα ψυχολογικά επακόλουθα ενός τέτοιου συμβάντος, αναρρώνει καλώς», σχολίασε ο αστυνόμος Κάρλ Ντάλτον.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications