Σε δέκα χρόνια τελειώνουν όσοι απόγονοι αρχαίων έχουν απομείνει  με την εισβολή εκατομμυρίων εποίκων

Από odosdrachmis.gr : Η εισβολή παράνομων μεταναστών -και όχι προσφύγων- τον τελευταίο καιρό, έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, με μέσο όρο αφίξεων στα νησιά και στον Έβρο, 400 ατόμων την ημέρα.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, η συντριπτική πλειοψηφία των εισβολέων θα παραμείνει στην Ελλάδα μονίμως, αφού η Ευρωπαϊκές χώρες υπό την πίεση των γηγενών πληθυσμών, έχουν κλείσει τα σύνορα και δεν επιτρέπουν την είσοδό τους. Αυτό σημαίνει εποικισμό της χώρας και Ισλαμοποίησή της στο κοντινό μέλλον.

Πολύ συχνά διαβάζουμε ότι, εξαρθρώθρηκαν κυκλώματα διακινητών που παρέχουν σε μετανάστες πλαστά έγγραφα και διευκολύνσεις για τη μεταφορά τους στην Ευρώπη. Όμως, σχεδόν ποτέ δεν ακούστηκε η σύλληψη διακινητών που μεταφέρουν μετανάστες στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια,επιτρέπεται η είσοδος, συχνά και με τη συνδρομή του Ελληνικού Λιμενικού, αλλά απαγορεύεται η έξοδος προς τον βορρά. Η Frontex που είναι εγκαταστημένη στη χώρα μας, όπως και Γερμανοί αστυνομικοί αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούν.

Αν συνεχίσουν να έρχονται Μουσουλμάνοι μετανάστες σε παρόμοια αριθμητικά μεγέθη, αυτό σημαίνει περίπου 150.000 άτομα το χρόνο, μια πόλη δηλ. σαν την Πάτρα. Σε 10 χρόνια, μαζί με τις γεννήσεις, θα έχουν γίνει 2 εκ. και θα προστεθούν στα 2 εκ. Μουσουλμάνους που είναι ήδη εγκαταστημένοι στη χώρα,αν συμπεριλάβουμε και αυτούς της Δυτικής Θράκης, δηλ. θα φτάσουν τα 4 εκ.

Τότε, στην Ελλάδα θα υπάρχουν περίπου 7-8 εκ. γερασμένοι Ελληνογενείς με πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, έναντι ενός πολύ νεανικού και επιθετικού Μουσουλμανικού πληθυσμού. Τότε οι εισβολείς χωρίς πόλεμο, θα αποκτήσουν ισχυρή πολιτική βάση και τίποτα δεν θα σταματήσει την ανεξέλεγκτη εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρησκών τους. Και ο Ελληνισμός, όπως υπήρχε τα τελευταία 3.000 και επιβίωσε μέσα σε 400 χρόνια τουρκικής κατοχής, θα τελειώσει εδώ.

Το πρόβλημα εστιάζεται στα δυσάρεστα για εμάς δημογραφικά δεδομένα. Σε αντίθεση με το παρελθόν,η Ελληνίδα μητέρα γεννά σήμερα περίπου ένα παιδί κατά μέσο όρο, Αντίθετα, η Μουσουλμάνα γυναίκα γεννά κατά μέσο όρο 5 παιδιά. Σε συνδυασμό με τη φυγή 80-100.000 νέων Ελλήνων στο εξωτερικό ετησίως και το γεγονός ότι, οι θάνατοι Ελλήνων έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις γεννήσεις, η Ισλαμοποίηση της χώρας είναι περισσότερο από ορατή στο εγγύς μέλλον.

Αυτό αποτελεί μια βέβαιη προοπτική αν δεν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση των ανοιχτών συνόρων, της ανοχής στους διακινητές και ειδικότερα στις “δουλεμπορικές” ΜΚΟ που μεσολαβούν με το αζημίωτο, με μέθοδο και πρόγραμμα, για την εθνολογική αλλοίωση, τη Λιβανοποίηση και καταστροφή της χώρας μας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications