Ρωσία: Πολεμικά πλοία και μαχητικά MiG-31 σε νέα άσκηση πυρών [vid]

Oμάδα πολεμικών πλοίων του ναυτικού της Ρωσίας δοκίμασε τις δεξιότητές της στην ανοικτή θάλασσα. Στην άσκηση συμμετείχε και ζεύγος μαχητικών MiG-31.

Πολεμικά πλοία και αεροσκάφη του Στόλου του Ειρηνικού της Ρωσίας πραγματοποίησαν ασκήσεις, προσομοιώνοντας ναυμαχία μεγάλης κλίμακας στη θάλασσα του Οχότσκ.

Με επικεφαλής τη ναυαρχίδα του Στόλου του Ειρηνικού, τον καταστροφέα πυραύλων «Varyag», ομάδα πολεμικών πλοίων δοκίμασε τις δεξιότητές της στην ανοικτή θάλασσα

Καθώς άρχισε η άσκηση, στόχευαν ομάδα μικρών πλοίων που προσομοίωναν πυραυλική επίθεση.

Στο «Varyag», τρεις φρεγάτες και μία κορβέτα, σήμανε συναγερμός, με την άμυνά τους να καθίσταται έτοιμη να αποκρούσει την επίθεση.

Τα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό πολεμικό ναυτικό δείχνουν τα πολεμικά πλοία να εκτοξεύουν σειρά από πυραύλους μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας.

Στην άσκηση συμμετείχε και ζεύγος μαχητικών MiG-31.
Σημειώνεται ότι στον ρωσικό στόλο του Ειρηνικού πρόκειται να ενταχθεί το 2020 το νέο υποβρύχιο κλάσης Borei με την ονομασία Knyaz Oleg (πρίγκιπας Όλεγκ), σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia, η οποία επικαλείται πηγή στο Γενικό Επιτελείο του Πολεμικού Ναυτικού.

Βίντεο κατέγραψε εντυπωσιακά πλάνα από τις ασκήσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications