Πνιγμός από σουβλάκι: Υπάλληλος σώζει πελάτισσα στη Μύκονο (vid)

Viral έχει γίνει το βίντεο με την ηρωική πράξη ενός εργαζομένου σε σουβλατζίδικο της Μυκόνου.

Η ζωή μιας τουρίστριας που παραλίγο να πνιγεί, όταν της στάθηκε μπουκιά στον λαιμό, έσωσε ένας εργαζόμενος σουβλατζίδικου στη Μύκονο.

Το περιστατικό, που δεν κατέληξε σε τραγωδία χάρη στις κατάλληλες κινήσεις του υπαλλήλου, καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας.
Το Mykonos Live TV εξασφάλισε το σχετικό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε και στα social media όπου σημειώθηκε ότι όσοι εργάζονται σε καταστήματα εστίασης θα πρέπει να έχουν την τόλμη και την ψυχραιμία να επέμβουν όταν χρειαστεί.

Είναι ακόμη ένα περιστατικό που εφιστά την προσοχή μας, καθώς το σουβλάκι είναι από τις πιο δημοφιλείς τροφές.
Τον Απρίλη μια μαθήτρια έσωσε τη ζωή ενός ηλικιωμένου που πνιγόταν από σουβλάκι στην Κρήτη.

«Όπως περπατούσα στον δρόμο είδα έναν ηλικιωμένο να έχει διπλωθεί. Τον σκούντηξα στον ώμο και τον ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια και μου κούνησε το κεφάλι.
Τον χτύπησα πέντε φορές στην πλάτη και στη συνέχεια του έκανα πέντε κοιλιακές ωθήσεις και βγήκε ένα μεγάλο κομμάτι κρέας.

Με τις πρώτες βοήθειες μπορείς να σώσεις μία ζωή», είχε πει «Καλημέρα Ελλάδα» η 13χρονη Καλλιόπη Πασχαλάκη. Πέρσι, μία 45χρονη στο Νεοχώρι έχασε τη ζωή της, ενώ ένας 28χρονος πάλευε σχεδόν δύο εβδομάδες στην εντατική, πάλι από σουβλάκι που του στάθηκε στον λαιμό.

Μύκονος: To σοκαριστικό βίντεο

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications