Περσινά ξινά σταφύλια!! ακόμα σε αυτό έχουν μείνει πολλοί!

Περσινά ξινά σταφύλια!! ακόμα σε αυτό έχουν μείνει πολλοί! και δώσε ανακύκλωση κάθε χρόνο από λαμογια του copy paste που παριστάνουν τους πατριώτες! αυτά τα διαβάζαμε το 2014 ο σκοπός που παίρνεις μια πληροφορία ειναι για πας παρακάτω(που λέει και μια γνωστή που είμαστε ίδιο γένος).

Και οχι να μένεις στα ίδια και στα ίδια όπως κάνουν εκατομμύρια νεοέλληνες γιαυτό τόσα χρονιά δεν έμαθαν τίποτα εκτός τα κλασικά, εμείς πήγαμε παρακάτω και βρήκαμε πράγματα και θαύματα και πιο παρακάτω μέχρι πια που βγήκαμε εκτός Γης(!)

Κάπου ενδιάμεσα πήγαμε και στον αρχαίο κόσμο για να διαπιστωθεί πως άρχισε το κακό .Μέτα φύγαμε ξανα εκτός Γης το θέμα ειναι κοσμικό με δεκάδες προεκτάσεις! γυρίσαμε πίσω και κοιτάξαμε την μαζα και διαπιστωθεί ότι ζουν σε ένα ζωντανό Matrix! τι να κάτσεις να πεις μετά σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα? δοκιμάσαμε αλλα πάθαμε αυτό που έπαθε αυτός που γύρισε στην σπηλιά του Πλάτωνα και προσπάθησε να ξυπνήσει τους κοιμισμένους!

Πάντως για να κάνεις 2000 χρονιά για να κατακτήσεις την Γη με την βοηθεια των ork που χωρίς αυτά θα ηταν ένα τίποτα δεν τους λες και τοσο έξυπνους, το ερώτημα ειναι που βρήκαν τεχνολογία για να έρθουν στην Γη?

Μεγάλη μερίδα της μάζας αν και έχει ιντερνέτ από το 2012 έχει μείνει εντελώς άσχετη και ελεγχόμενη(!) στην κυριολεξία σε ένα ζωντανό matrix! επίσης η αντίληψη σε πολλούς ειναι μειωμένη και όταν πολλοί Νεοέλληνες διαβάζουν έγκυρες πήγες των γνωστών κύκλων σημαίνει είτε ότι ειναι σαν αυτούς και δεν βλέπουν την διάφορα αφού ειναι ίδιες ράτσες είτε έχουν πέσει στο επίπεδο τους...

Και μάλιστα πολλοί ειρωνεύονται και χλευάζουν και αποκαλούν πολύξερη οποίον δεν ειναι σαν αυτούς δηλαδή να έχει την ηλίθια λογική τους , το πρόβλημα δεν ειναι γιατί τα ξέρουν οι λίγοι αλλά γιατί δεν τα ξέρουν οι πολλοί και δεν τα ανακάλυψαν αφού έχουν internet?

Τι σχέση έχει το μικρό σπίτι στο λιβάδι με τις ηλιθιότητες και τις προπαγάνδες της παρακμής σήμερα? καμιά! ακριβώς αυτό γίνεται ένας αγνός κόσμος γίνεται "δαιμονικός" έτσι ξέρετε το κακό! αφιλόξενο μέρος η Γη πια για αγνά πνεύματα.... οι μάζες τους έχουν συνηθίσει όπως πίνουν το νερό της Αθηνάς που βρωμάει χλώριο για κάποιον που θα πιει πρώτη φορά αλλα αυτοί που το πίνουν από μικροί το θεωρούν φυσιολογικό και κάλο!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ και σίγουρα δεν περιμένεις να καταλάβουν ράτσες που ασχολούνται όλη τους την ζωή με το ποδόσφαιρο και χλευάζουν θέματα μυστικισμού και οτι δεν μπορεί να καταλάβει το φτωχό μυαλό τους, και όσοι έχουν πέσει στο επίπεδο τους, το ίδιο διάφορων ουγκανων που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες με ελληνικές σημαίες, και δεν έχουν καμιά σχέση με μεταφυσικά θέματα αυτά δεν έχουν πέραση στην μαζα που έχει πέσει σε υλιστικό επίπεδο, πριν 40-50 χρονιά τέτοια θέματα έβαζαν και σε εφημερίδες πάντως γιαυτό όσο πας πίσω ηταν πιο αγνοί, οι βάρβαροι ειναι υλιστές! οι αρχαίοι ερευνούσαν τα παντα σε όλους τους τομείς, και ήσαν πνευματικοί όπως όλοι οι μεγάλοι εφευρέτες πχ Tesla τι σχέση έχουν αυτοί που χλευάζουν τέτοια θέματα με τους αρχαίους? καμια! και οποιος φεύγει από αυτά τα θέματά πέφτει στο επίπεδο τους πέφτει σε υλιστικό επίπεδο με όλα τα κακά που έχει.

Τελικά τίποτα δεν ειναι τυχαίο: φαντάσου να ζούσες για παντα μαρτύριο θα ηταν, ενώ αν πεθάνεις και ξανα γεννιέται ειναι καλύτερα όλα ειναι ειναι κύκλος τα παντα ρέουν, όπως ειναι το νόημα της σβάστικας, τελικά έκαναν ταινίες δηθεν φαντασίας με αυτά που έχουν αποκρύψει από τον όχλο ,πράγμα που σημαίνει οτι αν ηταν πολλοι ελληνόφωνοι απόγονοι των αρχαίων θα ηταν παράδεισος ο κόσμος φυσικά 0 εγκληματικότητα αφού οι αρχαίοι ήσαν αγνοί, οποιος κατάλαβε κατάλαβε:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications