Παγκόσμια κινητοποίηση για την «κλιματική αλλαγή» από χρήσιμους ηλίθιους, αριστεροί vegan σκύλο-φίλοι  λαθρο-φίλοι

Παγκόσμια κινητοποίηση ! ξύπνησαν τα πρόβατα από μονά τους και είπα ας μαζευτούμε να σωθεί ο πλανήτης οχι ότι όλους αυτούς δεν τους κατευθύνουν, και 100% ειναι όλοι τους αριστεροί, πουθενά στην ιστορία αυτά τα ορκ δεν έχουν κάνει κάτι κάλο! ούτε καν εφευρέσεις, ούτε έχουν σχέση με επιστήμη τεχνολογία! μονο τίτλους και παριστάνουν τους κάποιους.

Από το Σίδνεϊ έως το Σαν Φρανσίσκο, από την Μπανγκόκ, την Καμπάλα, την Μπραζίλια, το Βερολίνο, μέχρι και σε μικρές πόλεις της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής, νέοι άνθρωποι της ίδιας γενιάς, είτε σε μικρές ομάδες, είτε σε μεγάλα πλήθη, κατέβηκαν στους δρόμους φωνάζοντας τα ίδια συνθήματα, ενωμένοι με τον ίδιο θυμό για την αδράνεια των ενηλίκων που κρατούν την εξουσία στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

Πάνω από τέσσερα εκατομμύρια συνολικά, σύμφωνα με τους διοργανωτές – συμμετείχαν την Παρασκευή στις κινητοποιήσεις για το κλίμα με την 16χρονη Σουηδέζα ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ να διαβεβαιώνει από την Νέα Υόρκη ότι αυτό ήταν «μόνο η αρχή».

Σε περισσότερες από 160 χώρες, μαθητές, φοιτητές άφησαν τα σχολεία τους, τα πανεπιστήμιά τους και πλημμύρισαν τους δρόμους μεγάλων πόλεων σε ολόκληρη την υφήλιο με πλακάτ, συνθήματα με την ίδια πρόθεση: Να ζητήσουν από τους γηραιότερους να αναλάβουν επειγόντως δράση για να αποτρέψουν μια περιβαλλοντική καταστροφή.

Μαθητές στην Ελλάδα διαδηλώνουν μπροστά στη Βουλή για την κλιματική αλλαγή / Φωτογραφία: AP Photos Στους δρόμους νέοι και από την Αμερική για την κλιματική αλλαγή Μετά την Ασία και την Ευρώπη ήρθε η σειρά των νέων Αμερικανών που κατέβηκαν στους δρόμους στη Νέα Υόρκη, στη Βοστόνη, στο Σικάγο και στη Δυτική Ακτή για να καλέσουν τους ηγέτες να αντιμετωπίσουν επιτέλους την «κλιματική έκτακτη ανάγκη».

«Για μένα δεν είναι επιλογή, είναι κάτι αναγκαίο» δήλωσε ο Σιέρα Μελόι ένας 17χρονος μαθητής λυκείου από το Μπρούκλιν φορώντας ένα μπλουζάκι με τη φράση: «η επιστήμη δεν μια αριστερή θεωρία συνομωσίας».! Να και η κλασική πιπίλα θεωρία συνωμοσίας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications