Μίκι Ρουρκ: Πήρα το όπλο να αυτοκτονήσω και ο σκύλος μου μου έσωσε τη ζωή

Με το τσιουάουα η σχέση του ήταν ιδιαίτερη - Ο ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή του στους New York Times ότι το μικρό αυτό σκυλάκι τον απέτρεψε κάποια στιγμή από την αυτοκτονία - Ο τετράποδος φίλος του πέθανε το 2002

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Πήρα ένα όπλο. Ήθελα να πεθάνω, να σκοτώσω τον εαυτό μου. Να πατήσω απλά τη σκανδάλη και να εξαφανιστώ. Ο σκύλος μου με κοιτούσε και άρχισε να κλαίει. Κατέβασα το όπλο από το κεφάλι μου»...

Μια από τις πιο δυνατές ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε άνθρωπο και σκύλο αυτή του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Μίκι Ρουρκ και του τετράποδου φίλου του, σκυλιού ράτσας τσιουάουα, το οποίο υιοθέτησε ο ηθοποιός από καταφύγιο.

Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η αγάπη του 66χρονου ηθοποιού για τα σκυλιά καθώς δεν είναι λίγα εκείνα που έχει σώσει από ευθανασία. Συνεργάζεται μάλιστα στενά και με την οργάνωση PETA που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.

Με το τσιουάουα η σχέση του ήταν ιδιαίτερη. Ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του στους New York Times ότι το μικρό αυτό σκυλάκι τον απέτρεψε κάποια στιγμή από την αυτοκτονία. Ήταν όταν ο ίδιος, πάλευε με το τέρας της κατάθλιψης και όλοι τον είχαν εγκαταλείψει. Εκτός όμως από έναν. Τον αγαπημένο του σκύλο που δεν ζει πια.

Έχει «φύγει» από το 2002. Ο Ρουρκ όμως δεν τον ξέχασε ποτέ. Πάντα θα λέει ότι αυτοί οι μικροί τετράποδοι σύντροφοι είναι τα καλύτερα «φάρμακα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications