Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: «Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι, πέρασα από πάνω της»!!

Σοκάρει η περιγραφή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της βιολόγου στην Κρήτη για τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Ισχυρίστηκε ότι κατελήφθη από «δαιμονικές δυνάμεις».

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη, Σούζαν Ίτον, περιέγραψε στις Αρχές πώς διέπραξε το φρικτό έγκλημα.

Η απολογία του σοκάρει καθώς φέρεται να ισχυρίζεται ότι κατελήφθη από «δαιμονικές δυνάμεις», πάτησε γκάζι και πέρασε από πάνω της!

«Την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε», φέρεται να ισχυρίζεται στην απολογία του ο 27χρονος, όπως μετέδωσε το Star.

«Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή», συνέχισε.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με τη φερόμενη απολογία, ο δράστης έβαλε την άτυχη γυναίκα στο πορτ παγκάζ. «Τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής ώρα θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου και δεν είναι γνωστό εάν ήταν ζωντανή ή νεκρή την ώρα που ο δράστης ασελγούσε πάνω της.

Σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, έχει οριστεί πραγματογνώμονας που θα εξεταστεί ψυχιατρικά τον 27χρονο. Η οικογένειά του σκέφτεται να ορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο.

Μέχρι στιγμής, για την υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο φέτος το καλοκαίρι, έχουν καταθέσει πέντε γυναίκες που φέρεται να υπήρξαν θύματα του 27χρονου, καθώς και οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν. Ωστόσο, δεν έχει καταθέσει ούτε ένα συγγενικό πρόσωπο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications