Χανιά:Τρόμος από επίθεση αδέσποτου σκύλου σε παππού και εγγονή μόλις 14 μηνών - Τους προκάλεσε σοβαρά τραύματα

Πολύ ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει πλέον στα Χανιά, το θέμα των αδέσποτων ζώων, καθώς πριν από λίγες μέρες, είχαμε μία ακόμη επίθεση σε κοριτσάκι μόλις δεκατεσσάρων μηνών και το σκυλάκι της οικογένειας, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα.

Όπως κατήγγειλε ο παππούς του θύματος, εχθές το πρωί είχαν βγει βόλτα με την εγγονούλα και το σκυλάκι συντροφιάς που έχουν, κάτω από την πολυκατοικία που διαμένουν σε περιοχή του Κουμπέ, κοντά στα Δημοτικά Σχολεία.

Ξαφνικά το κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από ένα μεγαλόσωμο σκυλί που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr δάγκωσε τη μικρή στο ποδαράκι της.

Πανικόβλητος ο παππούς της άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να προστατέψει την εγγονή του υπό την απειλή του αδέσποτου, παίρνοντας αγκαλιά το παιδί.

Τότε ο σκύλος όρμηξε στο σκυλάκι μαλτέζ και το δάγκωσε κι αυτό στο σώμα του.

Η 14μηνη, που από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της.

Σοκαρισμένος από το περιστατικό ο παππούς της κατήγγειλε το περιστατικό τόσο στην Αστυνομία, όσο και στο Δήμο, χωρίς ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, να δει κάποια ανταπόκριση.

zarpanews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications