Η Φιόνα που άργησε να πάει στα bootcamp αποχώρησε οικειοθελώς (vid)  άλλο ειναι το θέμα όμως!

Η Φιόνα που καθυστέρησε να πάει στις πρόβες του Bootcamp και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό λίγο πριν την πασαρέλα. Η ίδια εξήγησε πως δεν νιώθει ακόμα έτοιμη για το ριάλιτι μόδας, ενώ ο Άγγελος Μπράτης προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη για να την κάνει να παραμείνει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

«Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ», είπε η Φιόνα και αποχώρησε.

Η Φιόνα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την αργοπορία της, ωστόσο λίγο αργότερα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Μπλα μπλα ..... Το θέμα μας ειναι άλλο όμως, εκτός πετάγεται ο κάθε Νεοέλληνας ούγκανος και λέει πάλι ξένες θα μπουν! θεωρεί ξένη το ευρωπαϊκό γένος αυτός ο Νεοέλληνας αμφίβολου ράτσας, αλλα για να σκέφτεται έτσι σίγουρα ο ίδιος δεν ειναι απόγονος αρχαίων, οι συμμορίτες 500 χρονιά τώρα σπέρνουν διχόνοια μεταξύ άλλοτε αδελφικών λαών Ευρώπης!που να τα πιάσουν αυτά οι πολλοί έτσι όπως τους έχουν κάνει και ειναι δογματικοί Έλληνες όπως ειναι με αμάδες? οι συμμορίτες βάζοντας αυτούς τους δογματικούς ηλίθιους μας αποδεκάτισαν σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς το ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος, για να μείνουν περισσότεροι οι ηλίθιοι που ελέγχονται και εύκολα όπως και έγινε, και νομιζουν ότι στην Ελλαδα και ο Στάλιν σκοτωναν δηθεν ιδεολογικούς αντιπάλους όταν ιδεολογίες δεν υπάρχουν στην φύση πάρα μονο χρήσιμες δογματικές ράτσες μη καυκάσιου γένους ...

Αρκετά με τους Νεοέλληνες που νομιζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαιων με ελληνικές σημαίες ενώ η "λογική" τους ειναι μη ευρωπαϊκού γένους : το ευρωπαϊκό γένος έχει κοινά στοιχειά εκτός ότι όλες οι εφευρέσεις ειναι από αυτό, η Φιόνα που καθυστέρησε να πάει στις πρόβες ξύπνησε και νόμιζε ότι ηταν 5 το απόγευμα,όσοι έχουν πάθει το ίδιο στην ηλικία της 18 -25 ίσως να ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος, απώλεια αίσθησης του χρόνου της Γης ,προφανώς είμαστε σε άλλο πλανήτη με άλλο χρόνο πριν γεννηθούμε εδώ.

Δεύτερο: Μέτα σχεδόν όλες οι σουπιές εκεί μέσα άρχισαν και την έθαβαν και κακός δεν την έδιωξαν που άργησε, σε ένα τέτοιο περιβάλλον φεύγεις! δεν μπορούμε την καταπίεση και την ψυχολογική βια, γιαυτό έφυγε και οχι οι δικαιολογίες που λέει, σε πόλεμο αν δεν έχεις άλλη επιλογή αντί να πέσεις στα χεριά βάρβαρων η διαφυγή ειναι η αυτοκτονία όπως έχει γίνει, ειναι στο πνεύμα μας και στο DNA μας ότι ο θάνατος δεν ειναι το τέλος:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications