Ο «άγγελος» μου με προστάτεψε:Η Ιστορία ενός Ανθρώπου που γλίτωσε από την επίθεση τους Δίδυμους Πύργους

Μεταξύ ψυχολόγων και ερευνητών, η έννοια παρουσίας "κάποιας τρίτης οντότητας" στο χώρο δείχνει μια εξωγενή δύναμη, ένα φάντασμα, έναν άγγελο κλπ., Που βοηθά τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Μια τυπική περίπτωση παρουσίας "τρίτης οντότητας" η άτομο ειναι αυτή παρακάτω:

Το θύμα είναι σε ένα σπίτι που κατακλύζεται από τις φλόγες της φωτιάς. Έξω, οι πυροσβέστες προσπαθούν να τον φτάσουν στο σημείο αλλά οι φλόγες δεν τους αφήνουν να μπουν. Και ξαφνικά, το θύμα με κάποιον απίστευτο τρόπο δραπετεύει μέσα από μια πόρτα ή ένα παράθυρο.Και όταν τον ρωτούν πώς κατάφερε να βγει απαντά ότι τον βοήθησε άλλος "άνθρωπος". Ήταν αυτός που τον οδήγησε μέσα από τη φωτιά να βρει την πόρτα και να βγει έξω (!).

Ταυτόχρονα, δεν βρίσκουν ίχνη αυτού του "τρίτου" ατόμου, και λένε ότι αυτές οι ιστορίες ειναι άπλα φαντασία. Τέτοιες περιπτώσεις δεν συμβαίνουν συχνά, αλλά μία από αυτές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 στη Νέα Υόρκη, δυο αεροπλάνα υποτίθεται έπεσαν στους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Οι πύργοι πήραν φωτιά και στη συνέχεια κατέρρευσαν. Σκοτώθηκαν συνολικά περίπου 3.000 άνθρωποι.

Ο Ron DiFrancesco κατά τη διάρκεια των επιθέσεων ήταν στον Νότιο πύργο στον 91ο όροφο ο τελευταίος που βγήκε ζωντανός πριν καταρρεύσει ο πύργος. Οι διασώστες το θεωρούσαν ως ένα θαύμα.

Ο ίδιος ο Ron δεν θυμάται πολλά παρ 'όλα θυμάται πως κατέβηκε 90 ορόφους, είπε στους διασώστες ότι κάποιος άλλος τον οδήγησε έξω απο το κτίριο. Και αυτός ο "άνθρωπος" τον οδήγησε με βεβαιότητα μέσα από τους καπνούς και την φωτιά στις σκάλες, σαν να είχε μαζί του έναν χάρτη του πύργου.

Την ίδια στιγμή, όταν βγήκε από τον πύργο στο δρόμο στους πυροσβέστες και τους διασώστες, ήταν μόνος. Κανείς δεν ήταν μαζί του. Λίγα λεπτά αργότερα, ο πύργος κατέρρευσε. Ο Ron θυμάται πώς ηταν στον 91ο όροφο και άρχισε να νιώθει άσχημα και να έχει κάψιμο στο λαιμό από τον ασφυκτικό καπνό. Όταν είδε μια ανθρώπινη φιγούρα μπροστά του, νόμιζε ότι είχε παραισθήσεις.

Αυτός ο "άνθρωπος" δεν φαινόταν να έχει κανένα πρόβλημα από καπνό, ήταν ψηλός, ντυμένος με κοστούμι. Μόνο όταν έβαλε το χέρι του στον Ron και τον άρπαξε, συνειδητοποίησε ότι αυτό δεν ήταν όραμα. Και τον οδήγησε γρήγορα προς την έξοδο μέσα από δωμάτια που καιγόντουσαν και γραφεία.

"Ήταν ένα ψηλό ον, που δεν ηταν της φαντασία μου", δήλωσε αργότερα, "Ίσως ήταν ένας άγγελος, δεν έβλεπα το πρόσωπό του, αλλά ήξερα ότι είχε έρθει να με βοηθήσει". Ο Ron δεν ηταν θρησκευόμενος, ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος που έπινε συχνά μπύρες και είχε εργαστεί ως οικοδόμος. Αλλά τώρα η γνώμη του για την θρησκεία και το πνευματικό κόσμο άλλαξε .

Άλλοι άνθρωποι έχουν επίσης μιλήσει για το φαινόμενο "Τρίτου Ανθρώπου", συμπεριλαμβανομένου του διάσημου αστροναύτη της NASA και πιλότου Charles Lindbergh, καθώς και ο εξερευνητής Ernest Shackleton. Στο βιβλίο του, ο Shackleton περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης αποστολής κατά μήκος των παγετώνων της Νότιας Γεωργίας με άλλα τρία άτομα, αλλά ένιωθε ότι ηταν 4 άτομα, υπήρχε κάποιος άλλος μαζί τους. Κάτι άμορφο αλλά σαφώς έκανε αισθητή την παρουσία του.

Όταν ο Shackleton είπε στους άλλους τι νιώθει, αποδείχθηκε ότι είχαν τα ίδια συναισθήματα. Έκτοτε, το φαινόμενο ονομάστηκε το φαινόμενο "Τρίτου Ανθρώπου", αναφέρεται από ερευνητές όταν ειναι σε δύσκολες συνθήκες και από ανθρώπους που διατρέχουν κίνδυνο.

Ο James Sevigny, ένας επιστήμονας και ερευνητής, κάποτε ταξίδεψε με τον συνεργάτη του στα βραχώδη βουνά του Καναδά. Μια χιονοστιβάδα τους εγκλώβισε στο χιόνι και τον πάγο, προσπαθώντας να βγουν από τον πάγο και το χιόνι για ώρες εξαντλήθηκαν. Και ξαφνικά ένας άντρας εμφανίστηκε μπροστά τους, και διέταξε τον Sevigny να τον ακολουθήσουν αν θέλουν να επιβιώσουν.

" Ήταν μια σίγουρη και πολύ φυσική αίσθηση", είπε ο ερευνητής. Όταν ο Sevigny και ο σύντροφός του βγήκαν από τη χιονοστιβάδα, αυτός ο άνθρωπος δεν τους εγκατέλειψε, αλλά τους οδήγησε στη βάση τους. Μόνο τότε ξαφνικά εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος.

Οι πιστοί θεωρούν ότι αυτό το φαινόμενο του τρίτου προσώπου είναι ο φύλακας άγγελος, ενώ οι ψυχολόγοι είναι σίγουροι ότι αυτό είναι μάλλον μια ασυνήθιστη ιδιότητα της ανθρώπινης ψυχής υπό έντονο στρες(!).

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications