Εξομολόγηση – σοκ για τον βιαστή της Κέρκυρας: «Ήμουν αιχμάλωτη για 14 ώρες και με βίασε 5 φορές»

Τις σοκαριστικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του «βιαστή της Κέρκυρας», περιγράφει ακόμη μια νεαρή γυναίκα από την Βρετανία, που έπεσε θύμα βιασμού από τον 47χρονο στην περιοχή του Κάβου το καλοκαίρι του 2010.

Η Kayleigh Morgan, που μόλις είχε τελειώσει το πανεπιστήμιο, το καλοκαίρι του 2010 βρισκόταν στην Κέρκυρα και εργαζόταν ως ξεναγός για λογαριασμό γνωστού τουριστικού πρακτορείου.

Ένα απόγευμα ενώ βρισκόταν στην παραλία, ο 47χρονος Κερκυραίος την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με όσα είπε η Morgan. Στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος και την έσυρε μέσα στο δάσος, της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματα. Την έδεσε, την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές.

Η νεαρή Βρετανίδα τελικά κατόρθωσε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως τη φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», δήλωσε η Kayleigh Morgan και συνέχισε λέγοντας πως όταν έμαθε για την ποινή που του επιβλήθηκε - 52 χρόνια φυλάκιση- ανακουφίστηκε.

Τον περασμένο Αύγουστο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Το χρονικό
Ο 47χρονος παραδόθηκε τον Αύγουστο του 2010, στην Αστυνομία, η οποία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό επί μια εβδομάδα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του, για βιασμούς που είχε διαπράξει στον Κάβο και στην ευρύτερη περιοχή.

Το 2012 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 52 χρόνια για τρεις βιασμούς, ενώ ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται είχε διαπράξει τους δύο.
Τον Νοέμβριο του 2018 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση το Νόμο Παρασκευόπουλου και σήμερα ζει στον χωριό του, μεταμελημένος όπως λέει και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες αφού δεν βρίσκει δουλειά και τον συντηρεί η φίλη του.

Τα βρετανικά ΜΜΕ Αναστάτωση έχει ξεσπάσει σε βρετανικά ΜΜΕ από την είδηση αποφυλάκισης του κατά συρροή βιαστή τουριστριών από τη Βρετανία στην Κέρκυρα.

Ο άντρας είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες, όπως γράφουν τα ΜΜΕ της Βρετανίας, τις οποίες είχε παρασύρει -υπό την απειλή μαχαιριού, σε δάσος- όπου τις βίασε.

Όπως γράφουν η Express και η Sun, πρόκειται για τον Δημήτρη Ασπιώτη ο οποίος το 2012 καταδικάστηκε στη μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί μέχρι τότε σε βιαστή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ασπιώτης αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την Κέρκυρα.

Τι δηλώνει σήμερα ο «βιαστής της Κέρκυρας»
«Με κατηγορούσαν για 3 βιασμούς, εγώ παραδέχτηκα τους 2, αλλά αρνήθηκα τον τρίτο, γιατί δεν τον έκανα. Με καταδίκασαν σε 52 χρόνια φυλακή. Έκανα τα 15 και βγήκα με τον Νόμο Παρασκευόπουλου» δήλωσε μετά την αποφυλάκιση του στο corfutv.gr o Δημήτρης Ασπιώτης.

«Η μια ήταν κόρη κάποιου Πρέσβη και η άλλη νομίζω ήταν Αγγλίδα. Η μια ήταν περίπου 22 ετών και η άλλη κοπέλα γύρω στα 40. Άλλο βιασμό δεν παραδέχομαι, γιατί δεν τον έχω κάνει. Αν τον είχα κάνει θα το παραδεχόμουν. Έχω μετανιώσει και έχω κλάψει πολλές φορές» είπε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications