Τραγωδία στις διακοπές: Της έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου και... πνίγηκε - Βίντεο

Ένας νεαρός άντρας από τις ΗΠΑ ζούσε τις τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές διακοπών με τη μνηστή του στην Τανζανία. Είχε πάρει απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου. Αυτή η στιγμή έπρεπε να είναι ξεχωριστή. Βούτηξε στα νερά, έβγαλε ένα σημείωμα που έγραφε πως ήθελε να την παντρευτεί. Εκείνη δέχτηκε! Εκείνος πνίγηκε!

Ο άτυχος Στίβεν Γουέμπερ Τζούνιορ από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ δεν αναδύθηκε ποτέ ξανά από τα νερά. Πέθανε αυτή την εβδομάδα, ενώ έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Κενέσα Αντουάν, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στην εξωτική Τανζανία.

Η μνηστή του, η δικηγόρος Κενέσα Αντουάν, πόσταρε για το τραγικό συμβάν στον προσωπικό λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

«Δεν υπάρχουν λόγια να τιμήσουν την όμορφη ψυχή του Στίβεν Γουέμπερ Τζούνιορ. Ήσουν ένα λαμπρό φως για οποιονδήποτε συνάντησες», έγραψε η χαροκαμένη Κενέσα, στο Facebook.

«Δεν αναδύθηκες ποτέ από αυτά τα βάθη, οπότε ποτέ δεν είχες την ευκαιρία ν’ ακούσεις την απάντησή μου, “Ναι!” Ένα εκατ. φορές, ναι, θα σε παντρευτώ!», συνέχισε στην ανάρτησή της η άτυχη Αμερικανίδα.

Ο άτυχος Στίβεν Γουέμπερ Τζούνιορ από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ και η μνηστή του Κενέσα Αντουάν έκαναν ρομαντικές διακοπές στην Τανζανία

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, στο βίντεο ο Γουέμπερ φαίνεται να κολυμπά υποβρυχίως και να κρατά ένα αδιάβροχο σακουλάκι μ’ ένα σημείωμα μέσα.

«Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου αρκετά ώστε να σου πω τα πάντα για τα οποία σ’ αγαπώ. Αλλά τα πάντα που αγαπώ σε σένα, τ’ αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα», έγραφε το σημείωμα από τη μια πλευρά.

Το τραγικό σημείωμα με την πρόταση γάμου που του κόστισε τη ζωή στον άτυχο Στίβεν Γουέμπερ Τζούνιορ
Στην άλλη πλευρά, ο Γουέμπερ ζητούσε από την Κενέσα να τον παντρευτεί. Τότε, έβγαλε ένα δαχτυλίδι, με την Κενέσα να γελά ευτυχισμένη, στο παρασκήνιο.

Στην άλλη πλευρά του σημειώματος, ο Γουέμπερ ζητούσε από την Κενέσα να τον παντρευτεί. Τότε, έβγαλε ένα δαχτυλίδι, με την Κενέσα να γελά ευτυχισμένη, στο παρασκήνιο.

«Τα θερμότερά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλειά τους. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε κάθε βοήθεια», δήλωσε την Παρασκευή ένας εκπρόσωπος του υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για το τραγικό γεγονός, σύμφωνα με το Advocate.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications