«Ασφυξία» στα νησιά: Άλλες 527 αφίξεις την Τρίτη σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

Συνολικά 454 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν στη Λέσβο από τη Δευτέρα έως και σήμερα, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Εξ αυτών, 228 πέρασαν χθες και άλλοι 226 σήμερα.

Ροές προσφύγων και μεταναστών διαπιστώθηκαν σήμερα και στα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου: 81 πέρασαν στη Χίο και 220 στη Σάμο. Έτσι, συνολικά, σήμερα, στο Βόρειο Αιγαίο έφτασαν 527 άτομα, τα οποία, προωθούμενα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ζήτησαν άσυλο.

Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας πλέον, ζουν περισσότερα από 11.000 άτομα. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων διαμένουν στον καταυλισμό ζουν σε αυτοσχέδιες παράγκες σε κτήματα που είτε έχουν ενοικιασθεί από ΜΚΟ είτε έχουν αυθαίρετα καταληφθεί.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Κουρτς για το προσφυγικό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σεμπάστιαν Κουρτς, κατόπιν αιτήματος του Καγκελαρίου της Αυστρίας ο οποίος ήθελε να ενημερωθεί για το προσφυγικό.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ.Κούρτς για την αύξηση των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών το τελευταίο διάστημα. Και οι δύο συμφώνησαν για την ανάγκη ενίσχυσης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.

Φανταστική συζήτηση των γνωστών κύκλων :

To να έχεις δογματικούς ώστε να τους ελεγχεις ειναι κάλο, το να έχεις όμως δογματικούς και με την Ελλάδα ειναι κακό, εύκολα μπορείς να χάσεις τον έλεγχο και να πανε με το μέρος των "φασιστών", πάθαμε σοκ το 2010 όταν με το ίντερνετ είδαμε ότι έχουν απομείνει πολλοί ακόμα φασίστες απόγονοι αρχαίων σε όλη την Ευρώπη! οχι μονο γυναικες που τις κάνουμε τι θέλουμε, αν το ξέραμε θα κουβαλούσαμε εισαγόμενους από το 1960! αυτοι οι ελάχιστοι φασίστες μπορούν να πάρουν με το μέρος τους δογματικούς με την Ελλάδα, για να δούμε πόσοι ειναι στην Ελλάδα, βάλαμε το facebook να βάλουν στα προφίλ τους τέτοιες εικόνες ώστε να εχουμε μια εικόνα και ανάλογος να πράξουμε κάλο?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications