Αμερικανός γερουσιαστής: Το Αμερικανικό Πολεμικο Ναυτικό κρύβει στοιχεία για τα UFO - Βίντεο

Το ενδιαφέρον του Κογκρέσου για τα UFO έχει μεγαλώσει μετά τις αποκαλύψεις σε σειρά δημοσιευμάτων στα τέλη του 2017 ότι το Πεντάγωνο διερεύνησε θεάσεις Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, μέσω ενός μυστικού προγράμματος που έτρεξε την προηγούμενη δεκαετία από τον πρώην γερουσιαστή της Νεβάδα, Χάρι Ρέιντ.

Συγκεκριμένα, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Βόρειας Καρολίνας, Μαρκ Γουόκερ, ένα κορυφαίο στέλεχος της Επιτροπής Αντικατασκοπεία και Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό αποκρύπτει πληροφορίες για θεάσεις ΑΤΙΑ, μετά το επίσημο αίτημά του για περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τις στενές επαφές 3ου τύπου, αναφέρει το Politico.

Ειδικότερα, ο Γουόκερ ζήτησε από τον υπουργό Ρίτσαρντ Σπένσερ τον περασμένο Ιούλη να του διευκρινίσει τα μέσα που το ναυτικό αφιερώνει για να ερευνήσει αυτές τις θεάσεις UFO.

Ακόμη, ρώτησε αναφορικά με ιδιωτικές εταιρείες και ξένα έθνη και καταπόσο έχουν αναπτύξει υπερσύγχρονη τεχνολογία που θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτές τις παράξενες επαφές με εξωγήινους.

«Το συγκεκριμένο τμήμα του ναυτικού παίρνει τις συγκεκριμένες αναφορές πολύ σοβαρά και συνεχίζει να καταγράφει αυτές τις συναντήσεις και να διερευνά τις μαρτυρίες», απάντησε ο υπαρχηγός του ναυτικού, Τόμας Μόντλι, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το Politico.

Δυσαρεστημένος από την απάντηση του ναυτικού για τα UFO, o Γουόκερ εξέφρασε την ανησυχία του ότι αυτά τα αγνώστου ταυτότητας σκάφη μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και τα εδάφη των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Παρά το γεγονός ότι είμαι εν μέρει αισιόδοξος από το γεγονός ότι το ναυτικό επιβεβαίωσε ότι ερευνά αυτά τα συμβάντα, ωστόσο νιώθω αγανάκτηση από την έλλειψη απαντήσεων σε συγκεκριμένες ερωτήσεις αναφορικά με τον κίνδυνο που αυτά τα ανώτερης τεχνολογίας αεροσκάφη ελοχεύουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής», τόνισε ο γερουσιαστής Γουόκερ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications