Η πρώην σύζυγος μέλους των Rolling Stones πιστεύει ότι το DNA της είναι εξωγήινο

Το πρώην μοντέλο Jo Wood επιμένει ότι υπήρξε μάρτυρας επισκέψεων εξωγήινων διαστημικών σκαφών όχι μία φορά, αλλά τουλάχιστον δύο φορές, όταν περιόδευε μαζί με τον τότε σύζυγό της και το συγκρότημα των Rolling Stones.

Η ίδια μάλιστα φαίνεται να πιστεύει ότι αυτό δεν είναι σύμπτωση, αλλά μάλλον ότι είναι απόδειξη ότι η καταγωγή της ξεπερνά αυτόν τον κόσμο.

Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο Jo Wood, που ήταν παντρεμένη τον Ronnie Wood από τους Rolling Stones από το 1985 έως το 2009, ανέφερε στο περιοδικό You ότι μετά από τις φημολογούμενες συναντήσεις με UFO διατηρεί την αίσθηση πως υπάρχει ένας «διαστημικός σπόρος» σε αυτήν.

«Αν και γνωρίζω ότι γεννήθηκα σ' αυτόν τον πλανήτη, πιστεύω ότι ίσως οι πρόγονοί μου ή κάποιο μέρος του DNA μου να προέρχονται από διαφορετικό. Ο φίλος μου Brix το ονομάζει «αστέρι», δήλωσε η 64χρονη -όποιος πιστεύει ένθερμα στην ύπαρξη εξωγήινων, υποστηρίζοντας την πίστη της αυτή με το δικό της μάλιστα podcast που ονομάζεται «Alien Nation with Jo Wood».

Σύμφωνα με την Jo Wood, είδε για πρώτη φορά ένα παράξενο αντικείμενο σε μια παραλία της Βραζιλίας πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, αφού ο πρώην σύζυγός της φέρεται πως αντίκρισε ένα UFO στον ουρανό πάνω από το μπανγκαλόου τους.

Η επόμενη συνάντηση λέγεται ότι συνέβη ενώ βρισκόταν στο αεροπλάνο της περιοδείας των Rolling Stones στη Νότια Αμερική. Το περιέγραψε ως «μπλε-πράσινη σφαίρα» που κινούνταν δίπλα στο παράθυρό της και επέμεινε ότι η ίδια και ο γιος του Ρόνι, Tyrone, το είδαν επίσης.

«Είχα το ίδιο συναίσθημα όπως και στην παραλία στη Βραζιλία: ότι δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη», ισχυρίστηκε.

Εξέφρασε την άποψη ότι «οι εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα» και πως σπανίως διακατέχονται από κακές προθέσεις.

«Νομίζω ότι μερικοί εξωγήινοι μπορεί να μας μελετούν. Άλλοι μπορεί να μας επισκέπτονται, όπως οι τουρίστες - Ας πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε εκείνο τον μπλε πλανήτη εκεί. Δεν νομίζω ότι οι εξωγήινοι έχουν κακές προθέσεις - αν ήθελαν να μας βλάψουν θα το είχαν κάνει εδώ και πολύ καιρό», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «μπορεί να μας παρακολουθούν, ελπίζοντας ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και δεν θα καταστρέψουμε τελικώς την Γη».

Έχει μάλιστα υποδείξει ότι οι πρόσφατες αντιδράσεις κατά των πλαστικών «εμποτίστηκαν» στο μυαλό των ανθρώπων από εξωγήινους επισκέπτες.

Σιγά μαντάμ και εγώ ξέρω ότι ειμαι "εξωγήινος" αφού είμαστε ίδιο γένος άλλα δεν το κάνω θέμα!! εξάλλου σε ποιους να το πεις στους Νεοέλληνες που διαβάζουν έγκυρες πήγες ερπετών? άστο πες τους για ποδόσφαιρο! το πολύ πολύ να χλευάσουν μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους, μονο το γένος μας μπορεί να καταλάβει αν δεν εχει πέσει στο επίπεδο των πρώτων και φυσικά με την προϋπόθεση να μην εχει στο κύκλο του δαίμονες ερπετά και δούλους που ρίχνουν το επίπεδο νόησης στο επίπεδο τους! το αστείο ειναι ότι τα στοιχειά ειναι μπροστά τους άλλα δεν τα βλέπουν καν. Κρατάμε σιγή επι του θέματος γιατι παρακολουθουν τα ερπετά και οι δούλοι τους που ειναι θεωρίες συνωμοσίας κατα πολλούς :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications