Τρόμος στο Σίδνεϊ: Αυτή είναι η 24χρονη που φέρεται να σκότωσε ο δράστης της επίθεσης

Τρόμος στο Σίδνεϊ επικράτησε το πρωί της Δευτέρας ώρα Ελλάδας από την επίθεση άνδρα με μαχαίρι. Αυτή είναι η 24χρονη που φέρεται να σκότωσε ο δράστης.

Η 24χρονη εργαζόταν ως συνοδός και ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό – Η σορός της κοπέλας βρέθηκε στο διαμέρισμά της και πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τον Μερτ Νέι πριν ξεχυθεί με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης.

Η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε νεκρή εχθές στο κέντρο του Σίδνεϊ, όπου ένας νεαρός άνδρας εξαπέλυσε επίθεση με μαχαίρι σε περαστικούς στο δρόμο, ταυτοποιήθηκε από τις αυστραλιανές Αρχές.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό δίκτυο 9 News, πρόκειται για τη Μικαέλα Νταν, μια 24χρονη κοπέλα που εργαζόταν ως συνοδός.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από τον δράστη της χθεσινής επίθεσης τον 20χρονο Μερτ Νέι, εχθές το απόγευμα (ώρα Αυστραλίας) λίγη ώρα προτού εκείνος ξεχυθεί στον δρόμο και μαχαιρώσει μια 41χρονη γυναίκα, έχοντας καταληφθεί από δολοφονικό αμόκ και φωνάζοντας «Αλλαχου Άκμπαρ».

Προτού προλάβει να επιτεθεί σε περισσότερους αθώους περαστικούς, ο 20χρονος άνδρας, με ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων και την ακραία ιδεολογία, ακινητοποιήθηκε από τρεις πολίτες «ήρωες», που χρησιμοποίησαν καρέκλες και καφάσια για να τον συγκρατήσουν στο έδαφος.

Οι σελίδες της άτυχης κοπέλας στα social media δείχνουν ότι ταξίδευε συχνά στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Σρι Λάνκα. Στο παρελθόν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ και είχε μία αδερφή.

Η μητέρα της 24χρονης περιέγραψε την κόρη της στο 9 News ως «μια όμορφη και τρυφερή κοπέλα» που αγαπούσε τη γνώση και τα ταξίδια.
Η σορός της κοπέλας βρέθηκε στο διαμέρισμά της, κατά την έρευνα των Αρχών στην περιοχή, μία ώρα μετά την αιματηρή επίθεση.
Την Τετάρτη, η οικογένεια της κοπέλας ζήτησε από τον κόσμο, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η αστυνομία, να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του θύματος και τον πόνο των δικών της ανθρώπων.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή γυναίκα ήρθε σε επαφή με τον δράστη, και πώς κατέληξε να χάσει τη ζωή της από τα χέρια του, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Νέι να επισκέφθηκε το διαμέρισμα του θύματος ως «πελάτης».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications