Το Νέο Τσέρνομπιλ Ρίχνει Φως στη Περιοχή 51 της Ρωσίας και στα Μυστικά Πειράματα

Ήταν στις 8 Αυγούστου 2019, όταν η Ρωσία ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες ενός ατυχήματος που προφανώς συνέβη κατά τη διάρκεια δοκιμής ενός πυραυλικού κινητήρα κοντά στην πόλη Severodvinsk., στην περιοχή Αρχάνγκελσκ

Ωστόσο, το μυστήριο που περιβάλλει το περιστατικό άρχισε σύντομα να παρατηρείται σε μεγάλη κλίμακα, μετά από μια κορύφωση ακτινοβολίας στην περιοχή γύρω από το ατύχημα. Και τώρα, οι αρχές φέρεται να έχουν ήδη διατάξει την εκκένωση της περιοχής, γεγονός που υποδηλώνει σαφώς ότι οι κίνδυνοι του ατυχήματος είναι πολύ πιο σοβαροί από ό, τι πιστεύαμε προηγουμένως.

Σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση, το ατύχημα συνέβη όταν ένας μικρός πυρηνικός αντιδραστήρας εξερράγη κατά τη δοκιμή ενός νέου τύπου πυραύλου.

Η δοκιμή στο Αρχάνγκελσκ αφορούσε, σύμφωνα με τα περισσότερα δημοσιεύματα, την ανάπτυξη του 9M730 Burevestnik, ενός πυραύλου τον οποίο ο Πούτιν είχε παρουσιάσει τον Φεβρουάριο, κάνοντας λόγο για «απεριόριστο βεληνεκές».

Αλλά το νέο ατύχημα δείχνει ότι η Ρωσία, υπό την καθοδήγηση του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενδιαφέρεται πολύ για την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας όπου γίνονται δοκιμές νέων όπλων, αλλά και συστημάτων προώθησης με υγρά πυρηνικά ισότοπα σύμφωνα με διαρροή της Υπηρεσίας Πυρηνικής Ενέργειας Rosatom αλλά και του υπουργείου Άμυνας.

Από την άλλοι, όμως, συνωμοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πολλές μυστικές στρατιωτικές βάσεις στη χώρα όπου διεξάγονται τέτοιου είδους μυστικά πειράματα κι ότι ένα ακόμα ατύχημα, όπως αυτό του Skyfall – κωδική ονομασία του NATO για το νέο όπλο της Ρωσίας που δοκιμάστηκε – θα είναι πλέον η απόδειξή τους.

Μετά το ατύχημα, υποστηρίζεται ότι η Tass, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων στη Ρωσία, ανέφερε τα λόγια ενός ανώνυμου Ρώσου αξιωματούχου και αποκάλυψε ότι η έκρηξη στη δοκιμαστική πλατφόρμα έπληξε επιστήμονες που πέθαναν στη θάλασσα, ρυπαίνοντας έτσι τα νερά.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι ρωσικές δηλώσεις σχετικά με το επίπεδο της ακτινοβολίας ήταν αντιφατικές από την αρχή. Αρχικά, η ρωσική Ομοσπονδιακή Πυρηνική Υπηρεσία αποκάλυψε ότι τα επίπεδα ακτινοβολίας είχαν αυξηθεί σύντομα σε διπλάσιο από το επίπεδο βάσης στο Severodvinsk, ενώ η ρωσική εθνική μετεωρολογική υπηρεσία πρότεινε ότι το επίπεδο ακτινοβολίας έχει αυξηθεί 16 φορές.

Σύμφωνα με τους συνωμοσιογράφους, τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και η Ρωσία διεξάγουν αρκετά μυστικά στρατιωτικά πειράματα ήδη από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Οι μεν διεξάγουν τέτοιου είδους πειράματα σε διαβαθμισμένες τοποθεσίες όπως η Περιοχή 51, οι δε κοντά στην πόλη Severodvinsk, η οποία ουσιαστικά είναι πιθανόν να αποτελεί ένα είδος Area 51 της Ρωσίας.

Όποια και αν είναι η αλήθεια – αν την μάθουμε κάποτε – τα πρόσφατα γεγονότα υποδεικνύουν σαφώς ότι ο κόσμος παρακολουθεί έναν επικίνδυνο αγώνα εξοπλισμών, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει σταματήσει να εξελίσσεται και ότι αυτές οι προσπάθειες θα μπορούσαν, τελικά, να είναι υπεύθυνες για το λιώσιμο των πάγων, ή ότι θα μπορούσαν ακόμη και να προκαλέσουν έναν κατακλυσμό, την υπάρχουσα λεγόμενη «Κλιματική Αλλαγή» και, γενικότερα καταστάσεις που θα μπορούσαν να θέσουν το τέλος στον ανθρώπινο πολιτισμό, χωρίς καν να υπάρξει ένας πόλεμος!

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications