Ρωσία: 16χρονος σκότωσε την πενταμελή οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε 16χρονος στη Ρωσία. Ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένειά του για να μην στεναχωρηθούν που θα αυτοκτονούσε!

Ουδείς μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα έκανε ο Τιμούρ. Άριστος μαθητής, βραβευμένος πολλές φορές σε διαγωνισμούς, ένα ευφυέστατο παιδί όπως έλεγαν όλοι.

Και όμως κατακρεούργησε την «αγαπημένη» του μητέρα, τα δίδυμα 4χρονα αδέλφια του αλλά και τους δύο παππούδες του. Αιτία; Τα δύο του αδέλφια. Ζήλευε που η μητέρα του περνούσε χρόνο μαζί τους και μισούσε να τα φροντίζει.

Ολοκλήρωσε το έγκλημά του με τη δική του αυτοκτονία. Κρεμάστηκε από κολώνα τηλεφωνίας.
Σε σημείωμα που είχε αφήσει έγραφε ότι αγαπούσε την οικογένειά του και ειδικά τον παππού του Βίκτωρ και την γιαγιά του Λυδία και ότι ήταν κρίμα που θα τους σκότωνε.

Αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς γιατί δεν ήθελε να λυπηθούν για τον θάνατο των υπολοίπων.
Οι δύο παππούδες αντιστάθηκαν στον 16χρονο δράστη οι υπόλοιποι όμως βρίσκονταν στα κρεβάτια τους και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.
Ο Τιμούρ άφησε και ηχητικό μήνυμα στον φίλο του Ευγένιο λέγοντας του πως τελικά ήταν εύκολο να τους σκοτώσει.
Ενημέρωσε και τον συμμαθητή του Δανιήλ ο οποίος και πρώτος εντόπισε το πτώμα του.

Οι γείτονες εντόπισαν τα πέντε πτώματα όταν ανησύχησαν καθώς το ζευγάρι των παππούδων δεν βρισκόταν στον κήπο τους να φροντίζουν τα λαχανικά τους ως συνήθως.

Το κατακρεουργημένο πτώμα της μητέρας βρισκόταν δίπλα στα δίδυμα και τους παππούδες. Η αστυνομία αναζητά τα αίτια της τραγωδίας όμως ένας φίλος του Τιμούρ υποστηρίζει ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημά του από καιρό λόγω ζήλιας και του το είχε πει αλλά δεν τον πίστεψε. Φίλοι της μητέρας σχολιάζουν ότι λάτρευε τα παιδιά της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications