Πιθανό σμήνος UFOs σε σχηματισμό δίπλα στον Ήλιο «πιάνεται» από τη NASA

Η πραγματικότητα του φαινομένου των UFOs βρίσκεται σε ιστορικό σημείο καθώς τα στοιχεία έρχονται με τέτοια δύναμη που το έχουν τοποθετήσει στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων μεταξύ ειδικών και μη.

Σε αυτές τις περιόδους αλλαγής, η τεχνολογία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να συλλάβει εικόνες που σε άλλες εποχές θα ήταν αδιανόητες.

Οι ανωμαλίες που με κάποια περιοδικότητα συλλαμβάνονται στον Ήλιο επιτρέπουν, σε ανεξάρτητους ερευνητές και μαθητές του φαινομένου των UFOs, να μελετήσουν παρατυπίες που δεν αντιστοιχούν στην εξωτερική δομή τους.

Μέσα από τους τεχνητούς διαστημικούς ανιχνευτές, όπως το SOHO, διαφαίνονται καταστάσεις που αποκαλύπτουν ότι συμβαίνει κάτι. Και υπάρχουν παρατηρήσεις μικρών αντικειμένων και φωτεινών σωμάτων κοντά στο αστέρι μας, τον ήλιο.

Αυτά τα αντικείμενα του διαστήματος θα μπορούσαν να είναι οργανικές οντότητες που μπορούν να ζήσουν σε αυτόν τον αχανή χώρο. Μπορεί να έχουν ένα συγχρονισμό πτήσης που μοιάζει πολύ με το σχηματισμό αεροπλάνων ανθρώπινης τεχνολογίας.Στις εικόνες του βίντεο που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό σμήνος από άγνωστα αντικείμενα που εμφανίζεται με παράξενα έντονα φώτα κοντά στη δορυφορική κάμερα του SOHO.

Δημοσιεύθηκε παλαιότερα από το κανάλι Streetcap1, αλλά επανέρχεται δυναμικά καθώς όλα αυτά επανεξατάζονται στην προσπάθεια να βρεθούν αρκετές αποδείξεις στις εικόνες, οι οποίες προς το παρόν υποδηλώνουν ότι η θέαση αφορά εξωγήινη δραστηριότητα.

Ο ανεξάρτητος ερευνητής Scott C Waring, γνωστός για τις παράξενες θεωρίες του, προτείνει ότι τα UFOs αυτά, δεν είναι διαστημόπλοια, αλλά εν ζωή εξωγήινα όντα και όχι εξωγήινα διαστημόπλοια, τα οποία ενδεχομένως να χρησιμοποιούν τον Ήλιο ως Πύλη για να κάνουν τις μετακινήσεις τους.

Για τον ένα ή τον άλλο λόγο, αυτοί οι εξωγήινοι πολιτισμοί υποτίθεται ότι επισκέπτονται το Ηλιακό Σύστημα για άγνωστους σκοπούς.
Αντιμετωπίζοντας μια νέα αντίληψη για την παρατήρηση ανάλογων φαινομένων, ένα μέρος της κοινωνίας απαιτεί περισσότερες πληροφορίες ενώ είναι πολύ πιο προσεκτικό σε αυτό που συμβαίνει γύρω του.

Το φαινόμενο των UFOs βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών συζήτησης, στόχος των οποίων είναι να κατανοηθεί η ιδέα μιας πραγματικότητας που είναι εν μέρη γνωστή εδώ και πολύ καιρό.

Εξάλλου, ουφολόγοι από όλο τον κόσμο μαζεύονται και αρπάζουν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, από αίθουσες ανοιχτές προς τον κόσμο, κανάλια, εφημερίδες, online, προκειμένου να πουν τις απόψεις τους ή/και να τις τεκμηριώσουν με κάθε τρόπο, γιατί πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα να τεθεί το θέμα του αιώνα «επι τάπητος».

www.diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications