Πέθανε από αυτοερωτική ασφυξία, χρησιμοποιώντας μάσκα αερίων και πλαστική σακούλα

Αποφάσισε να εκτελέσει την επικίνδυνη σ@ξουαλική πρακτική της αυτοερωτικής ασφυξίας, χρησιμοποιώντας ζώνη, μάσκα αερίων και πλαστική σακούλα.

Νεκρός στο σπίτι των γονιών του βρέθηκε 33χρονος Ιάπωνας που αποφάσισε να εκτελέσει την επικίνδυνη σεξουαλική πρακτική της αυτοερωτικής ασφυξίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο άνδρας που εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα με ηλεκτρικό εξοπλισμό, εντοπίστηκε από τη μητέρα του νεκρός στο πάτωμα του υπνοδωματίου του.

Γύρω από τον λαιμό του είχε δέσει μία ζώνη, φορούσε μάσκα αερίων και πλαστική σακούλα στο κεφάλι του.

Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ασφυξία.

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκλείεται το ενδεχόμενος της αυτοκτονίας, ενώ ο γιατρός που ανέλαβε την εξέδωσε την έκθεση, σημείωσε ότι ο 33χρονος δεν είχε ιστορικό ψυχικής ασθένειας.

Στην ντουλάπα του βρέθηκε π@ρνογραφικό υλικό και σ@ουαλικά παιχνίδια, παραπέμποντας σε μαζοχισμό που σύμφωνα με ερευνητές ενδέχεται να είχε ο άνδρας.

Ο θάνατος από αυτοερωτική ασφυξία αφορά στον «θάνατο που επέρχεται ως ατύχημα, όσο ένα άτομο αυτοϊκανοποείται και ο οποίος προκαλείται από κάποια συσκευή ή κάποιο υλικό που χρησιμοποιείται».

Δεδομένου ότι η καρδιά δεν έχει αρκετή ενέργεια, λόγω της έλλειψης οξυγόνου, προκαλείται καρδιακή προσβολή. Το άτομο μπορεί να χάσει τις αισθήσεις του σε ένα μόλις λεπτό και σε λίγα λεπτά να πεθάνει.

Ερευνητές που μίλησαν για το συμβάν αναφέρθηκαν και σε άλλες παρόποιες περιπτώσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications