Πως από μια ανούσια είδηση (Ο Ντουέιν Τζόνσον παντρεύτηκε…) έμαθες κάτι σημαντικό?

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον παντρεύτηκε την εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό του Λόρεν Χάσγιαν.Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον παντρεύτηκε την εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό του Λόρεν Χάσγιαν.Η είδηση έγινε γνωστή από την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Τζόνσον ανέβασε μία φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Το κάνουμε. 18 Αυγούστου 2019. Χαβάη. Ευλογημένος». Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2007 και έχουν δύο παιδιά, την 3χρονη Τζασμίν και την ενός έτους Τιάνα.

Ο Ντουέιν Ντάγκλας Τζόνσον (αγγλικά: Dwayne Douglas Johnson, 2 Μαΐου 1972), γνωστός και με το παρατσούκλι, The Rock, είναι Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής. Κατέχει τόσο την αμερικανική όσο και την καναδική υπηκοότητα.

Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 1972 στο Χέιγαρντ της Καλιφόρνια. Στα μαθητικά του χρόνια συγκεκριμένα, ήταν παίκτης αμερικάνικου ποδοσφαίρου σε κολεγιακή ομάδα. Το 1991 είχε γίνει παίκτης της ομάδας του πανεπιστημίου όπου πήγαινε, στο Μαϊάμι. Συνέχισε επαγγελματικά την καριέρα του στον Καναδά στην ομάδα των Κάλγκαρι Στάμπεντερς και το 1995 σταμάτησε την καριέρα του εκεί. Τότε, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του παππού του, Πίτερ Μέιβια και του πατέρα του, Ρόκι Τζόνσον. Έτσι η καριέρα του ως επαγγελματίας παλαιστής μόλις άρχισε. Το 1996 με 1997, κάνει το ντεμπούτο του στην World Wrestling Entertainment ως "Ρόκι Μέιβια". Μέσα στην χρονιά του 1997 έγινε μέλος της ομάδας "Nation of Domination" μαζί με άλλους παλαιστές (όπως ο Ρον Σίμονς) Μπλα μπλα μπλα..... καλά οκ ξέρουμε ποιοι τους προωθούν όλους αυτούς βλέπε στην Ελλάδα τι γίνεται με κάποιον Αντετοκούνμπο.

Εθνικότητα: Αφροαμερικανοί, Samoan American και Multiracial American!

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια όταν "καρφώνονται" μονοί τους αλλα τι να το κάνεις που όχλος στην πλειοψηφία του ειναι ένα μάτσο προβατα με πτυχία θα τους βρείτε σε όλη τους την ζωή να ασχολούνται με ποδόσφαιρο μπάσκετ και σε έγκυρες πήγες ομοίων τους ! με μη καυκάσια χαρακτηριστικά ,καθαρό το ελληνικό DNA το είπαν πανεπιστήμια και ειδικοί! μπεε! όταν δεν ανήκουν καν στο καυκάσιο γένος πολλοι ελληνόφωνοι και φαίνονται τόσο στο χαρακτήρα όσο και φυλετικά.

Multiracial American! και λοιπόν θα πει κάποιος έξυπνος! ναι αλλα αν πας εκεί έχει μια άλλη πληροφορία που οδηγεί σε μια αποκάλυψη, κάτι που κατάργησαν ταυτόχρονα από πολλές χώρες στην Ευρώπη-Αμερική μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και σήμερα λένε ψευδώς ότι το είχαν μονο οι "κακοί Γερμανοί"! ενώ το είχαν πολλές χώρες στην Ευρώπη-Αμερική πριν πάρουν την εξουσία συμμορίτες και στην Αμερική αφού δολοφόνησαν τον Κέννεντυ, λεπτομέρειες αυτά για πολλούς ελληνόφωνους!

Άπλα δίνει εξήγηση στο γιατί από το μεσαίωνα και μετά τις σφαγές και τις γενοκτονίες ξανά εμφανίστηκε αργά και σταθερά το αρχαίο ελληνικό πνεύμα(έτσι το ξέρετε) στην Ευρώπη (και οχι στην Ελλάδα απαραίτητα) και έβγαλε την ανθρωπότητα από το μεσαίωνα με την τεχνολογική επανάσταση οι άλλοι ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις όποιος κατάλαβε κατάλαβε .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications