Το βράδυ της Παρασκευής, ένα ταχύπλοο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 10 Γάλλοι, συγκρούστηκε με ξύλινο αλιευτικό σκάφος, όπου βρίσκονταν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ελληνικής καταγωγής.

Στο λιμεναρχείο παρουσιάστηκε ο 44χρονος χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου σκάφους, το οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Παρασκευής σε ναυτικό δυστύχημα με δύο νεκρούς, στην περιοχή Θίνη, στην Αργολίδα.

Ο ίδιος, μετά τη σύγκρουση, αποβιβάστηκε στην ξηρά και τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, με τις αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι το ταχύπλοο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 10 Γάλλοι, προσέκρουσε σε ξύλινο αλιευτικό σκάφος, όπου βρίσκονταν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ελληνικής καταγωγής.

Από τη σύγκρουση, οι δύο άνδρες του ξύλινου σκάφους τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε η γυναίκα.Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι υπήκοοι είναι καλά στην υγεία τους και κρατούνται στο λιμεναρχείο της περιοχής.

Οι αρχές υπέβαλαν σε μέτρηση αλκοόλ τους ενήλικες επιβαίνοντες του ταχύπλοου, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ταχύπλοο σκάφος έκοψε στη μέση το ξύλινο αλιευτικό, με αποτέλεσμα να βυθιστεί.

Η τραυματισμένη γυναίκα έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αττικής, καθώς η κατάστασή της θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν τέσσερα πλωτά περιπολικά, ιδιωτικά σκάφη, καθώς και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών.

 

 

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications