Σύρος «μετανάστης» σκότωσε με ξίφος έναν άλλον ψευδό-Γερμανό συγκάτοικό του στη μέση του δρόμου

Ένας άντρας από τη Συρία σκότωσε τον Γερμανό συγκάτοικό του, μαχαιρώνοντάς τον με ξίφος, καταμεσής ενός δρόμου στη Στουτγκάρδη με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες.

Ένας 28χρονος από τη Συρία που ζει στη Γερμανία μαχαίρωσε και σκότωσε τον 36χρονο Γερμανο-Καζάκο συγκάτοικό του, στη μέση ενός δρόμου, στη νότια Στουτγκάρδη της Γερμανίας και με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο δράστης χρησιμοποίησε όπλο που μοιάζει με ξίφος, σύμφωνα με τις Αρχές, παρότι ορισμένα ΜΜΕ επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, μετέδωσαν ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με ματσέτα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άντρες τσακωνόντουσαν, με τον ύποπτο να φέρεται να ρωτά επανειλημμένα το θύμα «Γιατί το έκανες αυτό;» πριν αρπάξει το ξίφος και μαχαιρώσει τον συγκάτοικό του. Η αίτια του τσακωμού παραμένει αδιευκρίνιστη.

Σε πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα, ο δράστης φαίνεται να μαχαιρώνει πολλές φορές το θύμα του, να του κόβει το χέρι, και στη συνέχεια να απομακρύνεται τρέχοντας.

Ο 28χρονος επιχείρησε να διαφύγει με ποδήλατο. Ωστόσο, η αστυνομία που τον παρακολουθούσε από αέρος με ελικόπτερο, κατόρθωσε τελικά να τον συλλάβει.

Μια ημέρα νωρίτερα, σοκ προκάλεσε στη Γερμανία η είδηση ότι Αφγανός σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια τοποθέτησε το πτώμα της σε βαλίτσα! sputniknews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications