Φωτιά στην Εύβοια: Ενδείξεις για εμπρησμό ερευνά η Πυροσβεστική - πρωτοφανές! 40 χρονιά η ίδια η ιστορία!

Παρατηρώντας τον όχλο μεσώ facebook και τι ηλιθιότητες βάζουν η σχολιάζουν σε ομάδες, καθώς και τι σελίδες διαβάζουν που ειναι στην πρώτη θέση, καταλαβαινεις ότι πολλοί ελληνόφωνοι ουδεμιά σχέση έχουν με την κοινή λογική ούτε με τους αρχαίους ...Mε τόσες ιστοσελίδες κανονικά η μάζα θα έπρεπε να έχει επίγνωση για τα πάντα, αντί αυτού συμβαίνει το αντίθετο! εκτός οτι δεν αναρωτιέται για τίποτα! υπό αυτές τις συνθήκες λογικό να κάνουν ότι θέλουν.

Οι κατα τα άλλα απόγονοι αρχαιων με "καθαρό ελληνικό DNA" (όπως λένε κάτι πράκτορες και δήθεν ειδικοί) ειναι μαμ κακά και νάνι , το παίζουν και Πολιτισμένοι σοβαροί και μορφωμένοι και ασχολούνται με χαζομάρες(θραύση κάνουν ομάδες facebook και εκπομπές με χαζά αστεία) και πως να περάσουν καλά εις βάρος άλλων.

Ο κοιμισμένος όχλος από το internet ακόμα φαίνεται τι πρόβατο ειναι,αρκεί που βρήκαν τον ίντερνετ για να λένε τις απόψεις τους δηλαδή την αμορφωσιά τους, άποψη =άγνοια είτε θα παπαγαλίζουν αυτά που τους έμαθαν οι έγκυρες πήγες του καθεστώς και τα σχολεία λοβοτομής ως δεδομένα!

Γιαυτό 40 χρονιά κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορια! τουλάχιστον πριν 10-15 χρονιά είχαν και ένα ελαφρυντικό: δεν είχαν internet! σήμερα δεν έχουν καμιά δικαιολογία αφού βλέπεις τα πάντα σχεδόν μεσώ internet! ΥΓ: τώρα θα βρουν τους ενόχους μετά από 40 χρονιά? το πολύ πολύ να πιάσουν κανέναν ελληνόφωνο που του έχουν δώσει 50 ευρώ να βάλει φωτιά, για να πάρουν εντολή μετά να τον αφήσουν ελεύθερο ... Σημειώστε η φωτιά έπιασε 3 νύχτα ώστε πιάσει στον ύπνο τους κοιμισμένους έτσι και αλλιως και να προλάβει να εξαπλωθεί

Το σενάριο του εμπρησμού ερευνά η Πυροσβεστική για την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια. Ήδη, κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματος βρίσκεται στην περιοχή αναζητώντας κάθε στοιχείο και μαρτυρία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια, αλλά και στους πιθανούς δράστες.

Σ' αυτό το πλαίσιο τα στελέχη του ειδικού τμήματος διερεύνησης των εγκλημάτων εμπρησμού έχουν λάβει περί τις 25 καταθέσεις μαρτύρων που διατυπώνουν υπόνοιες για εμπρησμό.

Το γεγονός ότι η φωτιά ξεκίνησε από δύσβατη περιοχή, σε συνδυασμό με την ώρα έναρξής της (ξημερώματα), ενισχύουν τις υπόνοιες για εμπρησμό.

Προς αυτή την κατεύθυνση έδειξε με δηλώσεις του και ο δήμαρχος Μεσσαπίων - Διρφύων Γιώργος Ψαθάς.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέγραψε ρεπορτάζ του Open εντοπίσθηκε αυτοκίνητο που κινήθηκε τις κρίσιμες ώρες στην περιοχή από την οποία ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ παράλληλα, εξετάζεται και πάλι η περίπτωση προσώπου που είχε βάλει πέρσι φωτιά στην περιοχή Κοντοδεσπότι, είχε συλληφθεί και καταδικασθεί, αλλά πλέον είναι ελεύθερος.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications