Έριξε αγιασμό στα οπίσθια της κοπέλας του και προκάλεσε οργή στα social media - Βίντεο

Ένα διάσημο ζευγάρι του Instagram από την Τσεχία ζήτησε συγγνώμη, αφού μοιράστηκε βίντεο, στο οποίο ο άντρας έριξε «ακατάλληλα» αγιασμό στα οπίσθια της κοπέλας σε έναν ιερό ναό στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Η Sabina Dolezalova δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα του φίλου της στο Instagram, Zdenek Slouka στο οποίο εκείνος έριξε «ακατάλληλα» αγιασμό στα οπίσθια της.

Το ζευγάρι εξερευνούσε τον τουριστικό προορισμό του δάσους των μαϊμούδων στο Ουμπούντ όταν γύρισε το βίντεο. Από τότε το βίντεο καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε με μια δήλωση του ζεύγους που ζητούσε συγγνώμη για την οργή που προκάλεσε.

«Λυπούμαστε τόσο πολύ για το βίντεο από χθες.

Δεν σεβαστήκαμε τον ιερό ναό και το αγιασμό στο Ουμπούντ», είπαν, ισχυριζόμενοι ότι δεν συνειδητοποίησαν ότι ο ναός ή το νερό θεωρούνταν ιερά, αναφέρει το RT.

Ο Δρ Arya Wedakarna, γερουσιαστής του Μπαλί, μοιράστηκε το βίντεο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός πως το ζευγάρι δεν σεβάστηκε το ναό.

Σχεδόν χίλιοι άνθρωποι σχολίασαν τη δημοσίευση του γερουσιαστή και ζήτησαν την απαγόρευση των επισκέψεων τουριστών στην Ινδονησία λόγω της «απαράδεκτης» και της «προσβλητικής» συμπεριφοράς τους.

 

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications