Ένας «Άγγελος» Εμφανίστηκε Λίγο Πριν τον 15αύγουστο στην Βραζιλία (video)

Οι άγγελοι υπάρχουν παντού γύρω μας. Οι άγγελοι είναι όντα που υπάρχουν σε διάφορες θρησκείες. Για παράδειγμα, στο Ισλάμ, οι άγγελοι λέγεται ότι είναι φτιαγμένοι από φως, ενώ στον χριστιανισμό οι άγγελοι δημιουργήθηκαν από τον ίδιο τον Θεό.

Οι πρώτες αναπαραστάσεις των αγγέλων δεν είχαν κανένα φύλο, αν και αργότερα οι χριστιανικοί άγγελοι απέκτησαν σαφέστερα χαρακτηριστικά στην τέχνη. Έγιναν ψηλοί, λεπτοί, με μαλακά χαρακτηριστικά, συχνά ντυμένοι με ειδικά σχεδιασμένα χαλαρά χιτώνια. Λέγεται ότι οι άγγελοι είναι αθάνατοι ή, τουλάχιστον, αρκετά μακρόβια όντα.

Πέρα, όμως, από τους θρύλους, τους μύθους και τις λαϊκές παραδόσεις που τους συνοδεύουν, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αναφέρει συναντήσεις με μυστηριώδη όντα τα οποία, όπως ισχυρίστηκαν έφεραν σημαντικά μηνύματα ή πολύ αναγκαία βοήθεια, ενώ στη συνέχεια εξαφανίζονταν χωρίς ίχνος. Θα μπορούσαν αυτά τα όντα να είναι άγγελοι, όπως ισχυρίστηκαν;

Μερικές από τις πιο συναρπαστικές και εμπνευσμένες ιστορίες των ανεξήγητων είναι εκείνες που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τους αγγέλους δίπλα τους ως αποτέλεσμα των προσευχών τους που απαντήθηκαν.

Ότι κι αν έχει συμβεί πραγματικά, είναι γεγονός ότι οι τέτοιου είδους συναντήσεις προσφέρουν ειρήνη, ενισχύουν την πίστη και σώζουν ζωές, καθώς σχεδόν πάντα φαίνεται να επεμβαίνουν όταν χρειάζονται περισσότερο.

Είναι κυριολεκτικά ουράνια όντα ή απλά το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης της συνείδησής μας με ένα βαθιά μυστηριώδες σύμπαν; Ίσως να βρούμε την απάντηση σε ένα νέο βίντεο που φαίνεται να δείχνει έναν άγγελο που φαίνεται να πετάει χαλαρά πάνω από τη Βραζιλία.

Ο άγγελος στη Βραζιλίας Η αινιγματική και τεράστια φιγούρα καταγράφηκε σε ένα συννεφιασμένο ουρανό. Αν και κινούνταν, διατηρούσε συνεχώς το περίεργο σχήμα του. Δεν είναι σαφές εάν το αντικείμενο είναι πηγή ενέργειας ή εκπληκτικό οπτικό φαινόμενο.

Το βίντεο ανέβηκε στο κανάλι Disclose Screen ‘The Grimreefar» του YouTube, στις 12 Αυγούστου και δείχνει ένα φωτεινό αντικείμενο σε σχήμα Τ στο συννεφιασμένο ουρανό, παράξενα παρόμοιο με έναν άγγελο που φορά ένα μακρύ χιτώνιο.

«Μοιάζει με αντανάκλαση του φωτός, αλλά πάλι μοιάζει με πηγή ενέργειας», λέει ο μάρτυρας που κατέγραψε το βίντεο. «Έχει ακόμη και την αρμονική εμφάνιση ενός αγγέλου.»

Το περίεργο αντικείμενο σε σχήμα Τ παραμένει σε κίνηση για μια χρονική περίοδο ενώ «μεταπηδά» από το ένα σύννεφο στο άλλο, αλλάζοντας γωνία και κατεύθυνση. Οι άνθρωποι που σχολίασαν τις εικόνες πρότειναν ότι η μυστηριώδης φιγούρα μοιάζει επίσης με δράκο.

Η φύση του φαινομένου παραμένει ασαφής. Αλλά οι πιο δύσπιστοι είπαν ότι πρόκειται για την ιριδίζουσα αύρα γύρω από το σύννεφο η οποία σπανίως παρατηρείται και οφείλεται σε ένα συνδυασμό τέλειων καιρικών συνθηκών που το έκαναν ορατό.

Εξηγούν ότι το σπάνιο φαινόμενο συμβαίνει όταν το φως του ήλιου διαθλάται μέσα από μια υψηλή πυκνότητα κρυστάλλων πάγου που κάμπτουν το φως, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό χρώμα που έτυχε να φέρει το σχήμα της παράξενης φιγούρας.

Πολλοί όμως δεν πιστεύουν στην εκδοχή των σκεπτικιστών και λένε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ένα θεϊκό σημάδι στους ουρανούς. Φυσικά, δεν λείπουν και οι υποστηρικτές της περίπτωσης ενός UFO που διαπερνά τα σύννεφα.

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications