«Εκτός εαυτού» επιβάτης που έχασε το πλοίο στον Πειραιά για ένα... δευτερόλεπτο (Βίντεο)

Κυριολεκτικά για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου ένας νεαρός επιβάτης έχασε το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, την τελευταία στιγμή.

Το πρωί της Παρασκευής 9 Αυγούστου οι επιβάτες του Blue Star είχαν μπει και το πλοίο σήκωσε τον καταπέλτη για να ξεκινήσει το ταξίδι του. Μόλις που είχε απομακρυνθεί λίγα μέτρα και κάποιος ειδοποιεί τον καπετάνιο πως βρίσκεται στην προβλήτα ένα ΙΧ αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες. Για καλή τους τύχη το πλοίο γυρνάει, το αυτοκίνητο μπαίνει και το πλοίο ξεκινάει εκ νέου.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας δεν ήταν όμως τόσο τυχερός. Την ώρα που επιβιβάζονταν στο πλοίο οι επιβάτες του ΙΧ, έφτασε ένα ταξί ξυστά από τον καταπέλτη. Ο νεαρός επιβάτης βγήκε με γρήγορες κινήσεις, ο ταξιτζής τον βοηθάει να βγάλει τη βαλίτσα και πανικοβλημένος προσπαθεί να μπει στο πλοίο.

Ο νεαρός έβαλε το πόδι του πάνω στον καταπέλτη και για κλάσματα δευτερολέπτου ο καταπέλτης σηκώθηκε και δεν πρόλαβε. Εμφανώς απογοητευμένος και εκνευρισμένος ο νεαρός χτυπιόταν στο λιμάνι αλλά ο καπετάνιος ήταν ανένδοτος με το σκεπτικό ότι είχε επιστρέψει ήδη μία φορά.

Σίγουρα η απογοήτευσή του είναι μεγάλη, δεδομένου ότι ταξίδευε για την Αστυπάλαια, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Δείτε την εκπληκτική σκηνή:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications