Τις δραματικές στιγμές της ανακάλυψης της σορού της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, σε χαράδρα της Ικαρίας, περιγράφουν οι εθελοντές διασώστες που είχαν αποφασιστική συμβολή στις έρευνες.

Ο επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας (ΕΠΟΜΕΑ) κ. Μανώλης Χριστοδούλου επιβεβαίωσε ότι η σορός της Νάταλι -που εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο- δείχνει να έχει χτυπηθεί από πέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η αυτοψία, στο σημείο όπου συντελέστηκε η τραγωδία, από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Καρακούκη.

«Η άτυχη Νάταλι εντοπίστηκε σε μία χαράδρα σε δύσβατη περιοχή, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε» αναφέρει αρχικά η ΕΠΟΜΕΑ και προσθέτει:

«Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης είναι δύσβατο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες , σε μια χαράδρα με βάθος 3 με 4 μέτρα, καταπλακωμένη από μια πέτρα».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας, πάνω στην άτυχη αστροφυσικό βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, με σπασμένη την οθόνη. Η 34χρονη Νάταλι, όταν ανακαλύφθηκε νεκρή, φορούσε το μαγιό της καθώς ετοιμαζόταν, μετά τη πεζοπορία, να κολυμπήσει στη θάλασσα.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications