Πέθανε ακαριαία η 34χρονη  - Τι λέει ο ιατροδικαστής που την εξέτασε

Η απόφασή της να πάει για αναρρίχηση στάθηκε μοιραία… Όπως όλα δείχνουν, η 34χρονη αστροφυσικός είχε ένα φρικτό δυστύχημα, με βράχους και πέτρες να πέφτουν πάνω της και να της στερούν τη ζωή. Αυτό έδειξαν τα στοιχεία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέταζε το άψυχο σώμα της κοπέλας, για τρεις ολόκληρες ώρες.

Ο θάνατος της αστροφυσικού από το Λονδίνο ήταν ακαριαίος, μετά από πτώση από μεγάλο ύψος.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος»,δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι:

«Περαιτέρω έρευνα θα γίνει στο Νεκροτομείο Αθηνών και ενδεχομένως θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις. Η σορός θα μεταφερθεί σήμερα στην Αθηνά, όπως μου είπε ο επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών».

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες, υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος».

Μετά από αγωνιώδεις έρευνες στο νησί της Ικαρίας, από στεριά, αέρα και θάλασσα, η σορός της άτυχης Νάταλι βρέθηκε χθες, σε χαράδρα στην περιοχή Κεραμέ στον Άγιο Κήρυκα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε με τον σύντροφό της.

Μάλιστα, το άψυχο σώμα της παρέμεινε στο σημείο όλο το βράδυ, μέχρι να καταφέρει να φτάσει στο σημείο ιατροδικαστής.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications