Γνωρίστε ανθρώπους από άλλους κόσμους

Πολλοί άνθρωποι έχουν εμπνευστεί εδώ και καιρό από την υπόθεση ότι παράλληλα με το σύμπαν μας υπάρχει ένας άπειρος αριθμός άλλων κόσμων που διαφέρουν από το δικό μας με διαφορετική πραγματικότητα ή ακόμα και διαφορετική έννοια του χρόνου.

Αυτή η έννοια ονομάζεται Multiverse και τα όρια μεταξύ αυτών των κόσμων υποτίθεται ότι είναι τόσο λεπτά ώστε μερικές φορές οι άνθρωποι μπορούν να περάσουν από τον έναν κόσμο στον άλλο!

Δυο Παράξενοι άντρες στην έρημο.
Αυτή η παράξενη ιστορία δημοσιεύτηκε στο Mysterious Disappearances, από τον Robert Quinn. Αυτό συνέβη το 1977 στη Γιούτα, όταν δύο αυτόπτες μάρτυρες ο Μπεν και ο Στιβ πήγαν για κάμπινγκ με διανυκτέρευση στη βραχώδη έρημο. Η πρώτη μέρα και νύχτα πέρασε συνηθισμένα, τη δεύτερη μέρα ξεκίνησαν διάφορα περίεργα.

Ένας ισχυρός άνεμος προέκυψε από το πουθενά και άρχισαν να εμφανίζονται μικροί ανεμοστρόβιλοι. Σύντομα όλος ο αέρας στην περιοχή ήταν γεμάτος με άμμο,οι φίλοι έπρεπε να ψάξουν για καταφύγιο στην πρώτη σπηλιά που συναντούσαν έτσι βρηκαν μια σπηλιά .

Ο άνεμος δεν σταματούσε και κάθε τόσο κοίταζαν από τη σπηλιά τον καιρό. Κάποια στιγμή παρατήρησαν δυο ανθρώπινες φιγούρες αρκετά μακριά τους. Ο Μπεν είχε κιάλια μαζί του και τους κοίταξε με αυτά, ήταν ψηλοί αθλητικοί άνδρες με μακριά μαλλιά.Στο κεφάλι τους είχαν κατι σαν κόσμημα, και στα χέρια τους είχαν μεταλλικά βραχιόλια,και περπατούσαν στην έρημο.

Τους έκανε μεγάλη εντύπωση οι παράξενα ντυμένοι άντρες και γιατί δεν ψάχνουν για καταφύγιο; "Το πιο ασυνήθιστο ήταν ότι μια μικρή δίνη κινούταν δίπλα τους και ηταν μαζί τους. Όταν σταμάτησαν σταμάτησε και η δίνη επίσης, σαν να είχαν μια περίεργη σχέση μεταξύ τους."Σταμάτησαν και άρχισαν να κοιτάζουν γύρω τους, σαν να είχαν χάσει το δρόμο τους.Την ίδια στιγμή, ο ανεμοστρόβιλος στάθηκε διπλά τους μέχρι να προχωρήσει και πάλι μαζί τους.

"Ήταν το πιο τρελό πράγμα που είδαμε. Όταν άρχισαν να απομακρύνονται από εμάς, ο άνεμος άρχισε να μειώνεται και να εξαφανίζεται εντελώς. Ξαφνικά, όλα έγιναν ήσυχα με ένα αεράκι, και ο ανεμοστρόβιλος μαζί με τους περίεργους άντρες εξαφανίστηκε πίσω από τα βράχια." δεν κατάλαβαν πότε τι ηταν αυτοί οι άνθρωποι . Εξωγήινοι; Αγγελιοφόροι; από κάποιο άλλο κόσμο που πέρασαν τυχαία στον κόσμο μας;

Ο άνθρωπος στο χιόνι
Μια άλλη παρόμοια ιστορία δημοσιεύθηκε στο ίδιο βιβλίο. Μια μέρα, ένας άντρας με το όνομα Grace, ο οποίος ζούσε στο Νέο Μεξικό, πήγε μαζί με την οικογένειά του διακοπές των Χριστουγέννων σε συγγενείς του στο Κονέκτικατ.

Ήταν μια κρύα ημέρα του Δεκεμβρίου στην ύπαιθρο. Ο Grace πήγε για μια βόλτα κατά μήκος του λόφου, όταν παρατήρησε κάτι ζωντανό, το οποίο αρχικά έμοιαζε με ένα σκυλί. Αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά, είδε ότι ήταν ένας άνθρωπος, ή μάλλον ένας μικρός άνθρωπος,σαν ένα παιδί έξι ετών.

Ταυτόχρονα δεν ήταν παιδί αλλά ένας ενήλικας, σαν να είχε χάσει το δρόμο του και έκανε πολύ κρύο. Δεν έμεινε στο χιόνι για πολύ, γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Όταν επέστρεψε στο σπίτι και μίλησε για το τι είχε δει στον γιο του και τη σύζυγό του, όλοι μαζί πήγαν στο μέρος όπου το είχε δει, αλλά δεν βρήκαν τίποτε παρά μια ακατανόητη μικρή τρύπα στο χιόνι. Σύμφωνα με τον Grace, αυτός ο μικρός άνθρωπος θα μπορούσε είχε περάσει τυχαία στον κόσμο μας, όπου φοβήθηκε από το κρύο και το χιόνι, και τότε γύρισε στο κόσμο του από κάποιου είδους πύλη,ίσως μια πύλη στο χιόνι που είδαν.

Η κηπουρός
Μια ακόμη περίεργη περίπτωση συνέβη τον Ιούλιο του 1975 στη Νέα Υόρκη. Ο Michael και η Janice επέστρεψαν στο σπίτι τους από ένα ταξίδι και είδαν ότι κάποιος είχε αλλάξει θέση σε πέτρες και λουλούδια στον κήπο τους. Ταυτόχρονα, ζούσαν σε ένα απομονωμένο μέρος όπου δεν βρίσκονταν κοντά τους άλλα σπίτια. Δεδομένου ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά, το ζευγάρι σύντομα το ξέχασε. Αλλά μετά από λίγες εβδομάδες, κάποιος άλλαξε και πάλι τις πέτρες και τα λουλούδια στον κήπο τους και αυτή τη φορά έμειναν στο έδαφος μικροσκοπικές πατημασιές ποδιών κάποιου, παρόμοιου σχήματος με ανθρώπου.

Λίγες μέρες αργότερα το βράδυ, το ζευγάρι ξύπνησε από ένα λευκό φως από την πλευρά του κήπου τους. Βγήκαν έξω και είδαν στις πέτρες μια μικροσκοπική γυναίκα, στο μέγεθος μιας κούκλας, με ένα μακρύ φόρεμα και μακριά μαλλιά. Αυτό το λευκό φως προήλθε από αυτή τη γυναίκα, ενώ τακτοποιούσε τις πέτρες και τα λουλούδια. Δεν παρατήρησε τους ανθρώπους, αλλά λίγο αργότερα εξαφανίστηκε, είναι ακατανόητο τι είδος πλάσματος ήταν. Από ένα άλλο κόσμο; μια νεράιδα; ή ξωτικό; και γιατί ασχολήθηκε με κήπο; (σημείωση έμπιστο άτομο έχει δει ξωτικό στην Ελλάδα που ηταν ακριβώς όπως το αναπαριστούν )..

Ένας Χρονοταξιδιώτης από το παρελθόν;
Αυτή η ιστορία είναι σαν μια κλασική τυχαία μεταπήδηση από το παρελθόν στο μέλλον. Αυτό συνέβη στη δεκαετία του 1950 στην πολιτεία του New Jersey σε μια πόλη που δεν αναφέρετε το όνομα της. Οι περαστικοί παρατήρησαν μια γυναίκα με παλιο φόρεμα του 19ου αιώνα που φαινόταν φοβισμένη και αποπροσανατολισμένη και περπατούσε μπρος πίσω στο δρόμο. Σύντομα άρχισε να προσελκύει την προσοχή των περαστικών και αυτό την έκανε να νιώθει χειρότερα. Προσπάθησε να μιλήσει στους ανθρώπους που την παρακολουθούσαν αλλά δεν την κατάλαβαν τι ήθελε να πει, επειδή είχε μια περίεργη προφορά και σαν μιλούσε σε άγνωστη γλωσσά . Κάποια στιγμή, ένας αστυνομικός πλησίασε τη γυναίκα και άρχισε να της φωνάζει με αυστηρό τόνο που έκανε την γυναικά ακόμα πιο φοβισμένη, και άρχισε να τρέχει σε ένα μικρό σοκάκι και ... κανείς δεν την ξανά είδε, αλλά ποτέ δεν έφυγε από το σοκάκι (!).

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications