Ο Άνθρωπος που Ήρθε το Παρελθόν. Μία Πραγματική Περίπτωση Χρονοταξιδιώτη

Ο χρόνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια και ο άνθρωπος είχε πάντα μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το θέμα, μέχρι που έφτασε στο σημείο να γίνει προτεραιότητα για τη σύγχρονη επιστήμη. Μάλιστα, τον τελευταίο αιώνα έχει μεγάλη επίδραση που συναντούμε σε μυθιστορήματα, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Από την πλευρά της επιστημονικής φαντασίας μπορούμε να εκτιμήσουμε πώς οι θεωρίες ταξιδιών στο χρόνο χρησιμοποιούνται σε μια λίγο-πολύ γνωστή επαναλαμβανόμενη βάση: με την χρήση κάποιου είδους χρονομηχανής.

Ωστόσο, αν και δεν έχει τύχη δυνατό να αποκρυπτογραφήσουμε αυτό το μυστηριώδες στοιχείο που μπορεί να κάνει κάποιον ή κάποιο αντικείμενο να κάνει ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, υπήρξαν πολλές ιστορίες ανθρώπων που ισχυρίστηκαν ότι έχουν ταξιδέψει από το παρόν στο παρελθόν ή στο μέλλον, στις περισσότερες περιπτώσεις πάντα τυχαία.

Αλλά αυτή η ιστορία που ακολουθεί παρακάτω είναι μία από τις πιο απίστευτες σε σχέση με το ταξίδι στο χρόνο και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Αυτή η υπόθεση αφορά ένα θέμα που εμφανίστηκε στην πόλη του Κιέβου της Ουκρανίας, την Κυριακή 23 Απριλίου 2006.
Οι άνθρωποι που περπατούσαν στο δρόμο, παρατήρησαν έναν τύπο που έψαχνε τριγύρω του, έμοιαζε χαμένος. Φαινόταν αποπροσανατολισμένος και ύποπτος, έτσι οι μάρτυρες το ανέφεραν αμέσως στις αρχές.

Η αστυνομία τον παρέλαβε και στην αρχή νόμιζαν ότι ήταν απλά ένας τουρίστας που χάθηκε στη χώρα. Όταν η αστυνομία τον ρώτησε τι ψάχνει, αυτός ο τύπος ανέφερε το όνομα ενός δρόμου που δεν υπήρχε πια.

Τότε οι αστυνομικοί έκπληκτοι ζήτησαν αμέσως μια προσωπική ταυτοποίηση. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τι θα ακολουθούσε, καθώς τα γεγονότα έδειξαν πως ο άνθρωπος προερχόταν από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης στη δεκαετία του 1950 και το όνομα αυτού ήταν Σεργκέι Πονόμαρενκο.

Αυτό αποκλείεται να συνέβαινε, σκέφτηκαν και κρυφογέλασαν μεταξύ τους οι αστυνομικοί και πίστεψαν ότι ο τύπος ήταν τρελός, έτσι αποφάσισαν να τον μετακινήσουν σε ένα κλινικό κέντρο για να τον δει ένας ψυχίατρος.

Όσο ο άνδρας βρισκόταν στην κλινική, οι μάρτυρες εκεί παρατήρησαν πως ο τύπος ήταν πολύ νευρικός και επαναλάμβανε συνεχώς «είμαι μπερδεμένος και χρειάζομαι βοήθεια». Κάποια στιγμή ο Σεργκέι ζήτησε από τον γιατρό να μάθει τι μέρα ήταν και όταν εκείνος του απάντησε πως ήταν Κυριακή 23 Απριλίου 2006, ο Σεργκέι ισχυρίστηκε ότι είχε την εντύπωση πως θα ήταν μια Τετάρτη 23 Απριλίου 1958.

Ο ψυχολόγος που τον παρακολούθησε, ανέφερε ότι ο Σεργκέι είχε μόνο μια διαταραχή αποπροσανατολισμού και ότι ήταν κάτι σχετικά κοινό σε όλο τον κόσμο, ανέφερε ότι τα συμπτώματα αυτά θα μπορούσαν να προκληθούν από κάποιο ανεπίλυτο τραύμα της παιδικής ηλικίας του.

Αλλά το περίεργο ήταν ότι ο Σεργκέι, κατάφερε να δώσει πολύ ακριβείς πληροφορίες για την ημερομηνία και τον τόπο γέννησής του. Επιπλέον, ο Σεργκέι είπε ότι την τελευταία μέρα που θυμάται, έκανε μια βόλτα στην πόλη, όταν ξαφνικά κατάφερε να δει ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο, διαμορφωμένο σαν καμπάνα και – το πιο απίστευτο – ο Σεργκέι είχε καταφέρει να φωτογραφίσει το UFO με την παλιά του φωτογραφική μηχανή.

Οι γιατροί τα έχασαν με αυτά που άκουγαν και αμέσως έσπευσαν να μεταβούν σε έναν ειδικό φωτογραφίας για να επιβεβαιώσουν το γεγονός, από την φωτογραφική μηχανή που είχε πάνω του.

Ο εμπειρογνώμονας της φωτογραφίας, ήταν πολύ έκπληκτος που είδε τον τύπο του κυλίνδρου που χρησιμοποιήθηκε στην φωτογραφική και ανέφερε ότι είχε σταματήσει να κατασκευάζεται στη δεκαετία του ’70 και ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς βρέθηκε στα χέρια του και μάλιστα χωρίς όλα εκείνα τα στοιχεία που επισημαίνουν την παλαιότητά του, δεδομένου ότι τέτοια καρούλια δεν διαρκούσαν περισσότερο από 20 χρόνια, λόγω των χημικών ουσιών με τα οποία κατασκευάζονταν

Όταν οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν, ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν ότι όλες αφορούσαν την πόλη του Κιέβου αλλά για την δεκαετία του ’50, μεταξύ των οποίων μπορούσαν να εντοπίσουν μια γυναίκα αλλά ακόμη και τον ίδιο τον Σεργκέι με τα ίδια ρούχα που φορούσε το 2006.

Αλλά η πιο εκπληκτική εικόνα, ήταν εκείνη όπου μπορούσαν να δουν το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που είχε σχήμα καμπάνας, όπως είπε ο Σεργκέι.

Τελικά, ο Σεργκέη εξαφανίστηκε ξαφνικά από το δωμάτιο που του είχε δοθεί μέχρι να επιλυθεί η περίπτωσή του. Καμία κάμερα ασφαλείας δεν κατάφερε να συλλάβει τη στιγμή κατά την οποία ο Σεργκέι διέφυγε, οπότε τόσο η εμφάνισή του όσο και η εξαφάνισή του παραμένει ένα απόλυτο μυστήριο.

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications