Πρώην πράκτορας της CIA:Εάν οι εξωγήινοι σας απήγαγαν και σας άρεσε, αυτό σημαίνει ότι σας έχουν υπό έλεγχο

Πριν από ένα μήνα, εμφανίστηκε μια συνέντευξη ο Derrell Sims στο κανάλι YouTube UAMN TV με παραφυσικά θέματα , αποκαλώντας τον εαυτό του έναν κυνηγό εξωγήινων.

Ο Sims δεν είναι άπλα ένας τυχαίος ερευνητής, ηταν ένας πρώην υπάλληλος της CIA, ο οποίος είναι διάσημος κυρίως για την αναζήτηση ανθρώπων που έχουν απαχθεί από εξωγήινους για 40 χρόνια,και ερευνά την εμπειρία τους.

Στην συνέντευξη προειδοποίησε ότι κρίνοντας από όλες αυτές τις ιστορίες, οι εξωγήινοι είναι πολύ κακά πλάσματα και οι άνθρωποι πρέπει να προσέξουν όταν προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

"Αν κάποιος απαχθεί και δεν είχε αρνητική αλλά θετική εμπειρία, σημαίνει ότι αυτό το πρόσωπο έχει επηρεαστεί από το πρόγραμμά τους. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι λένε διαφορετικά ενθαρρυντικά πράγματα, λένε ότι οι εξωγήινοι ειναι εδώ για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα,και τον πλανήτη μας και ούτω καθεξής . Στην πραγματικότητα, δεν κάνουν τίποτα από αυτά".λέει ο Sims.

Η άλλη κατηγορία απαχθέντων, οι οποίοι είχαν αρνητική εμπειρία από τις απαγωγές και οι οποίοι αργότερα μόνο με ύπνωση θυμούνται τι έγινε, είναι αυτοί που κατάφεραν να αντισταθούν στο νοητικό έλεγχο τους. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαγράφουν τη μνήμη τους.

"Κάποιοι άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των απαγωγών. Οι εξωγήινοι είναι πολύ έξυπνοι, πολύ πιο έξυπνοι από εμάς και χειραγωγούν τους ανθρώπους. Μελέτησα προσωπικά δύο χιλιάδες περιπτώσεις απαγωγών από όλο τον κόσμο. Ο συνολικός αριθμός των απαχθέντων μπορεί να είναι εκατομμύρια. "

"Μία γυναίκα με την οποία μίλησα μου έδειξε μια μεγάλη ουλή από το στήθος της μέχρι τον ομφαλό και είπε ότι ποτέ δεν έκανε κάποια επέμβαση σε καποιο νοσοκομείο, απλά δεν το θυμάσαι πως έγινε ".

"Εγώ ο ίδιος απήχθη σε ηλικία περίπου 4 ετών,δεν θυμάμαι πώς αλλα βρισκόταν στο δωμάτιό μου και το κοίταξα και σκέφτηκα τι ειναι αυτό;. Στη συνέχεια κινήθηκε στον τοίχο και ... πέρασε μέσα από αυτό, είχε μακρύ και λεπτό λαιμό, μακριά χέρια και πόδια και επιμήκης κεφαλή . "

Σύμφωνα με τον Sims, το πλάσμα αυτό προσπάθησε να σβήσει τις παιδικές αναμνήσεις του εισάγοντας έναν κλόουν στη θέση του για να τον κάνει να ξεχάσει τη συνάντηση και την απαγωγή.

"Έχουμε να κάνουμε με εξωγήινους διάφορων φύλων: εκείνοι που είναι γκρίζοι και μπορούν να είναι όσο κοντοί όσο και ψηλοί,πλάσματα που μοιάζουν με ερπετά, πλάσματα που μοιάζουν με αγγελικά, τα σκανδιναβικά οντά(Nordic aliens) που ειναι τα πιο ανθρώπινα και κάτι αλλα πολύ παρόμοια με τα yeti.

Υπάρχουν συνολικά περίπου 7 είδη και μερικά από αυτά δεν είναι εξωγήινοι, αλλά έχουν δημιουργηθεί στη Γη χρησιμοποιώντας ανθρώπινο DNA.

Μας εξαπατούν, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός τους,θα ήθελαν πραγματικά να μάθω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. "

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications