Αν χρησιμοποιείς κινητό πάνω από 5 ώρες την ημέρα κινδυνεύεις από παχυσαρκία !!!

Σε μειωμένη φυσική δραστηριότητα, παχυσαρκία και άλλες καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων οδηγεί η χρήση των smartphones.

Σύμφωνα με νέα έρευνα την οποία επικαλείται ο ιστότοπος ScienceDaily, οι φοιτητές που αφιέρωναν πάνω από 5 ώρες ημερησίως στο κινητό τους τηλέφωνο παρουσιάζαν αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας κατά 43%.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ως δείγμα 1.060 φοιτητές Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Σιμόν Μπολιβάρ τους οποίους παρακολούθησαν από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο.

Από αυτούς το 36,1% και το 42,6% είχαν αυξημένες πιθανότητες να γίνουν υπέρβαροι και παχύσαρκοι αντίστοιχα.

Διαπιστώθηκε ότι οι φοιτητές που δαπανούν περισσότερες από πέντε ώρες την ημέρα χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, καταφεύγουν συχνότερα στη μη υγιεινή διατροφή όπως αναψυκτικά και φαγητά με ζάχαρη, ενώ ασκούνται λιγότερο συχνά.

Επίσης, το 26% των υποκειμένων που ήταν υπέρβαρα και το 4,6% που ήταν παχύσαρκα χρησιμοποιούσαν το κινητό πάνω από 5 ώρες τη μέρα.

Φυσικά αυτές οι δήθεν έρευνες απευθύνονται σε ηλίθιους,αν χρησιμοποιείς κινητό πάνω από 5 ώρες! Όχι αν τρως όλη μέρα ενώ δεν κάνεις τίποτα!

Την ίδια ώρα προωθούν την παχυσαρκία παντού με το κλασικό υποκριτικό τρόπο! απο την τηλεόραση μέχρι στο facebook, πριν 100 -150 χρονιά το 95% των γυναικών είχε κανονικά κιλά, και οποιος πει μια χοντρή χοντρή ειναι ο κακός! η σχιζοφρένεια στο μεγαλείο της! δηλαδή οποιος λέει τα αυτονόητα ειναι ο "φασίστας ρατσιστής",δυο λέξεις ταμπέλες πολύ της μόδας ! και κανένας δεν ξέρει ούτε τι σημαίνουν στα αλήθεια ούτε πως βρήκαν! άπλα τις παπαγαλίζουν...

Για άλλη μια φορά χρησιμοποιούν τις γυναικες που ειναι πιο επιρρεπείς στο έλεγχο, κοινός τις χαζοβιόλες αλλα ταυτόχρονα ύπουλες μη ευρωπαϊκού γένους για να κάνουν μια κοινωνία μπάχαλο,όταν επικροτείς κάτι ως φυσιολογικό οι μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης δεν πρόκειται να αυτοδιορθωθουν, εντωμεταξύ καμιά φυσιολογική γυναικά στο μυαλό δεν έχει πρόβλημα αν έχει μερικά κιλά παραπάνω και την πεις "χοντρή" έχει το γνώθι σαυτόν, σε αντίθεση με κάτι άλλες (οι περισσότερες) που διαβάζουν "έγκυρες πήγες" και βλέπουν τηλεόραση και έχει γίνει τα μυαλό τους τυρόγαλο .

Χαρακτηριστικός τρόπος πλύσης εγκεφάλου των μαζών από άγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης: Το βίντεο μιας κωμικού, όπου λέει ότι ο όρος fat-shaming δεν υπάρχει και ότι οι χοντροί είναι κήτη και πρέπει να αδυνατίσουν για την υγεία τους έχει προκαλέσει οργή.Μια youtuber κωμικός από την Αμερική, η Νικόλ Αρμπουρ(εικόνα), έχει προκαλέσει ακραίες αντιδράσεις για ένα βίντεο όπου ασκεί κριτική στους παχύσαρκους ανθρώπους αυτά το 2016.

Η ίδια είχε πει για την "υποκεινούμενη οργή" που προκάλεσε με το βίντεο: «Θα πάρω προσωπικά αυτά που λένε για μένα άγνωστοι στο διαδίκτυο; Οχι. Γιατί όλο αυτό είναι μια γελοία οργή σε ένα κωμικό βίντεο που έχει πολλές αλήθειες για το προσωπικό τους γούστο».

Από πότε η αλήθεια ενοχλεί? και αυτοί οι πράκτορες σε έγκυρες πήγες λένε ότι προκαλέσει ακραίες αντιδράσεις, και την ίδια ώρα βάζουν τους πράκτορες τους να ξεσηκώνουν τους ηλίθιους δήθεν ως άσχετοι, κόλπο που πιάνει και σε άλλα θέματα δεδομένου ότι οι περισσότεροι λειτουργούν ως αγέλη προβάτων! τοποθετώντας 4-5 λύκους πράκτορες ανάμεσα τους, τους ελέγχεις, αυτό ειναι πολύ εμφανές στο internet που 100-200 πράκτορες συμμορίτες εκτός το να σχολιάζουν παντού για φασίστες, έχουν οδηγήσει τα πρόβατα σε "έγκυρες" δίκες τους πήγες και όλες οι ανεξάρτητες ειναι "αναξιόπιστες", ο όχλος ειναι τοσο βλαμμένος που δεν καταλαβαίνει καν οτι οι δήθεν έγκυρες πήγες που διαβάζει ειναι γεμάτες ψέμματα και υποκρισία, και έχει φτάσει σε σημείο να έχει κάνει ως δεδομένα τα ψεμματα τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications