Πτηνά πετούν στον Άρη η UFO? η οι υποτιθέμενες εικόνες από τον Άρη ειναι από την Γη?

Στις 24 Ιουνίου 2019 το Mars Rover της NASA έστειλε μια περίεργη εικόνα της επιφάνειας του Άρη στη Γη αριθμός Sol 2446 (2019-06-24 08:36:05 UTC). Ο blogger Marcelo Irazusta έβλεπε ένα σκοτεινό σημείο στον ουρανό σαν κάποιο ιπτάμενο πλάσμα.

Σύνδεσμος σε αυτή τη φωτογραφία στον ιστότοπο της NASA εδώ

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, αυτό είναι απλώς ένα UFO με ασυνήθιστο σχήμα. Δεν υπάρχει θέση η σχόλια από τη NASA σχετικά με αυτή τη φωτογραφία. Σε αλλες εικόνες εχουν παρατηρηθεί περίεργα πλάσματα που έμοιαζαν με αράχνες, τρωκτικά, σαύρες και άλλα χερσαία ζώα.

Εξαιτίας αυτού, υπάρχει μια θεωρία ότι οι εικόνες του Άρη προέρχονται από το νησί του Ντέβον στον Καναδά. Σε αυτό το νησί,υποτίθεται οι εργαζόμενοι της NASA έχουν δοκιμάσει προηγουμένως τα οχήματα πριν τα στείλουν στον Άρη.

Οι δήθεν εικόνες από τον Άρη ειναι απο το νησί Ντέβον;

Η θεωρία ότι το αμερικανικό πρόγραμμα για την κατάκτηση του Άρη είναι μια απάτη παρόμοια με την περιβόητη «σεληνιακή απάτη» γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής όχι μόνο σε ερευνητές αλλά και σε επιστημονικούς κύκλους.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία των ερευνητών,το να ξοδεύουν 120 δισεκατομμύρια δολάρια εδώ και 51 χρόνια (από το 1964) - για την «κατάκτηση του Άρη« ειναι τουλάχιστον σπάταλη.

Ως εκ τούτου, λένε ότι η NASA αποφάσισε να ξεγελάσει ξανά τον κόσμο όπως με την απάτη της πρώτης προσσελήνωσης.

Υπάρχει και άλλη εξήγηση όμως: σύμφωνα με τις κινήσεις και τα ψέματα των συμμοριτών (και στην Ελλάδα πράκτορες που παριστάνουν τους ερευνητές και τους ανεξάρτητους)ότι δεν υπάρχει ζωή στον Άρη και με τι λυσσά έβγαλαν fake εικόνες παλιότερα που δείχνουν ότι υπάρχει ζωή ακόμα και δεντρά, και έκαναν αλλοίωση με επεξεργασία σε φωτογραφίες με το πρόσωπο που είχε βρεθεί στον Άρη, και μετά έλεγαν ότι ήταν βουνά και σκιές, λογικά θα σταμάτησαν να δείχνουν εικόνες από τον Άρη, και θα δείχνουν εικόνες δήθεν από τον Άρη από το νησί Ντέβον, εξάλλου ποιος θα έδειχνε εικόνες από τον Άρη αν φαίνονται ακόμα και αρχαία κτίρια ? κάτι παρόμοιο έχει γίνει και με την απάτη της προσσελήνωσης, για να μην δείξουν τα UFO που ενδεχόμενος παρακολουθούσαν, σκηνοθέτησαν σε studio την προσσελήνωση...

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications