Μια βίγκαν μετά τη γέννηση του γιου της άρχισε να τρώει και να ταΐζει και τον γιος της ωμό κρέας!

Πριν από τη γέννηση του γιου της, η 30χρονη Gloria Zazzo από το Μόναχο ήταν vegan, αλλά τώρα τρώει ωμό κρέας καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου και πρωινού. Και επίσης ταΐζει με ωμό συκώτι τον γιος την που τώρα είναι δύο ετών. Σταμάτησε να τρώει λαχανικά, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις.

Η Vegan Gloria στα 12 της χρόνια έγινε vegan με όλα τα σχετικά και έλεγε για το πόσο σκληρά σκοτώνουν τα ζώα στα σφαγεία, και δεν έτρωγε καθόλου κρέας, βούτυρο,αυγά και άλλα ζωικά προϊόντα.

Αλλά το 2017, όταν γεννήθηκε ο γιος της, οι γιατροί ανακάλυψαν μια ταχέως αναπτυσσόμενη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Η γυναίκα είχε έντονο πόνο ακόμη και όταν βούρτσιζε τα δόντια της.Οι γιατροί ήθελαν να της συνταγογραφήσουν διάφορα φάρμακα, αλλά φοβόταν ότι βλάψει το σώμα της και ειδικά το παιδί που θήλαζε εκεινη την εποχή, και αποφάσισε να μην ξεκινήσει τη θεραπεία της.

Στην συνεχεία διαπίστωσε ότι ανέπτυξε αρθρίτιδα εξαιτίας της διατροφής της, καθώς δεν είχε πολλές θρεπτικές ουσίες που περιέχονται μόνο σε ζωικά προϊόντα.

Και τότε συνειδητοποίησε ότι είτε θα έπρεπε να πάρει επικίνδυνα χάπια, είτε θα έπρεπε να αναθεωρήσει πλήρως τη διατροφή της. "Η σκέψη να φάω κρέας μου προκαλούσε αηδία, αλλά οι δυνατοί πόνοι με έκαναν να το ξεπεράσω", λέει.

Στην περίπτωση αυτή, η γυναίκα αποφάσισε να φάει ωμό κρέας, έτσι ώστε να μην χάσουν σημαντικές ουσίες λόγω θερμικής επεξεργασίας. Και από το Σεπτέμβριο του 2018 άρχισε να τρώει ωμό κρέας αρχικά με ήπαρ σε μικρά κομμάτια. "Την πρώτη φορά ήταν τόσο αηδιαστική η μυρωδιά που έκλεισα την μύτη μου , αλλά άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα στην συνεχεία".

Σύντομα άρχισε να νιώθει καλυτερα και οι πόνοι στις αρθρώσεις εξαφανίστηκαν. Από τον Οκτώβριο του 2018, η Gloria έγινε κρεατοφάγος και σπάνια έτρωγε λαχανικά. Και σύντομα ο σύζυγός της ακολούθησε το παράδειγμα της, και έπειτα άρχισαν να ταΐζουν με το ίδιο φαγητό και τον γιο τους.

Μετά την ηλικία των 12 ετών, η Gloria έγινε vegan και στην ηλικία των 20 ετών άρχισε να αρρωσταίνει συχνά, συχνά είχε κρυολογήματα και διάφορες λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένου της ουροδόχου κύστης.

Μερικές φορές μαγειρεύει ελαφρώς βρασμένο κρέας και πατάτες για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, αλλά αυτό είναι μόνο για αλλαγή, η οικογένεια συνήθως τρώει ωμό κρέας, η Gloria λέει ότι εξακολουθεί να μην μπορεί να αντέξει τη γεύση του κρέατος, αλλά το τρώει ως ένα "αναπόφευκτο φάρμακο".

Ο οικογενειακός προϋπολογισμός ανέβηκε μετά τη μετάβαση στη διατροφή του κρέατος. Η Gloria αγοράζει φρέσκα συκώτια, νεφρά, μυαλά, μπριζόλες ή αρνί από τοπικούς εμπόρους που κοστίζουν πολλά χρήματα.

"Είμαι ακόμα κατά της κακοποίησης των ζώων, αλλά δεν πιστεύω πλέον ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να τρώνε κρέας. Τώρα νομίζω ότι τα ζώα θα πρέπει να θανατώνονται με πιο ανθρώπινο τρόπο και να τρώμε όλα τα μέρη του σώματός τους έτσι ώστε να μην χαθεί τίποτα", συνοψίζει τη Gloria.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications