Δύο UFOs κάνουν εντυπωσιακούς ελιγμούς στην Χιλή | Βίντεο

Στη Χιλή, μερικά φώτα που καταγράφηκαν από μια κάμερα ασφαλείας προκάλεσαν μεγάλη διαμάχη σε όλο το διαδίκτυο, καθώς δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για φαινόμενο που παράγεται από τον αέρα ή αν, αντίθετα, είναι UFOs.

Το βίντεο μοιράστηκε μέσω του Facebook και, αμέσως, εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά σε όλο το διαδίκτυο. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τον ουρανό στην περιοχή όπου βρίσκεται το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Σύλληψης (la Santísima Concepción).

Σε αυτό μπορείτε να δείτε δύο παράξενα αντικείμενα που κινούνται απότομα, κάνοντας ξαφνικές στροφές στον αέρα και χωρίς καμία σταθερή κατεύθυνση.

Κάποιοι εικάζουν ότι πρόκειται για ένα μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά στο πλαίσιο αυτό, ο μετεωρολόγος Eduardo Sáez, εξήγησε ότι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιο είναι αυτό το φαινόμενο.

Αλλά ποιο ποιο μετεωρολογικό φαινόμενο δημιουργεί αυτό το είδος φώτων;

Μία άλλη εκδοχή θα μπορούσε να είναι πως πρόκειται για κάποια δοκιμασία γήινων στρατιωτικών αεροσκαφών, ωστόσο, οι χειρισμοί, η ταχύτητά τους και η απίστευτοι ελιγμοί δεν φανερώνουν γνωστά στο κόσμο αεροσκάφη κάποιου είδους.

Δείτε την παράξενη θέαση στην Χιλή:

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications